Primož Dolničar

Življenje se mu je vrnilo na pravi tir

A.C.
5. 1. 2018, 07.20
Deli članek:

Priljubljeni kuhar Primož Dolničar je človek mnogih talentov, saj obvlada kopico stvari – med drugim je plesalec, mizar, kuhar, scenograf, fotograf, televizijski voditelj …

Marko Vavpotič
Primož je spreten tako za štedilnikom kot pred kamerami.

Peter Irman
Rad se loti tudi peke peciva, ki ga sam obožuje.

Pred kratkim mu je uspel še veliki dosežek – kot edini Slovenec ima oddajo na prestižnem televizijskem kanalu 24Kitchen. Ob njegovem žametnem glasu in izvrstnih kulinaričnih dobrotah so se televizijski gledalci poslovili od starega leta. Tako razburljivo, kot je njegova kariera, pa je tudi njegovo zasebno življenje.

Primož je bil dolgo poročen s hrvaško pevko in voditeljico Anđo Marić, s katero ima zdaj najstniškega sina Gašperja, ki je hudo trpel, ko sta se njegova starša šla dolgoletno vojno za skrbništvo. Fant je bil nekaj časa pri očetu v Ljubljani, nekaj pa pri mami v Zagrebu. Gledal je, ko je imela njegova mama zadnja leta osebnostne in zdravstvene težave. Stal ji je ob strani v dobrem in slabem in jo podpiral, ko je šla na terapijo. Ko se je izmazala iz najhujšega, si je Gašper izpolnil veliko željo in se preselil k očetu, kjer ima še mlajšega brata. Dobro se razume tudi z očetovo novo ženo Nino, ki Primožu pomaga pri njunem podjetju. Skupaj so preživeli tudi novoletne praznike, predvsem pa so veliko in dobro jedli, saj je Primož naštudiral praznične jedilnike.