SREČNICA

S košarkarjem rada skoči tudi v posteljo

Nejc Simšič
22. 9. 2017, 20.05
Deli članek:

Ne samo da je Sanja Modrić ženska, ki ji je med evropskih prvenstvom zavidala vsa Slovenija, ko je vsak dan uživala v družbi naših košarkarjev. Sanja je tudi ženska, ki ljubi košarkarja!

Mare Vavpotič
Zakonca Sanja in Stipe Modrić

Mediaspeed
Čeprav je obdana s košarkarji, ljubi le svojega košarkarja Stipeta.***

Očarljiva športna voditeljica Sanja Modrić je na nedavnem evropskem prvenstvu v košarki dobesedno dihala z našimi zlatimi fanti, saj je kot voditeljica pokrivala vse tekme naših junakov. In s tem je še enkrat dokazala, da ima košarko v krvi. Ima pa jo tudi v domači postelji. Njen izbranec je namreč Stipe Modrić, sicer hrvaški športnik, ki košarko igra že od leta 1996. V dolgi karieri je igral za veliko klubov, med drugim za Cedevito, Union Olimpijo in Geoplin Slovan, med letoma 2000 in 2005 je igral tudi za slovensko reprezentanco.

»Najbolj stereotipne so napačne ugotovitve novinarjev, da se s košarko ukvarjam zaradi svojega moža. Ni res, najprej sem se začela ukvarjati s košarko,« je v smehu povedala Sanja, ki pravi, da z možem tudi sicer veliko govorita o košarki. »Velikokrat mi sicer reče, da bi raje videl, da bi se ukvarjala s katerim drugim športom (smeh). Zagotovo mi je v veliko pomoč. Velikokrat ga sprašujem, zakaj je bila neka akcija odigrana tako in tako, pomaga mi, za kar sem mu hvaležna,« je dodala. Sicer pa je razkrila, da ji je bilo v poslu najtežje takrat, ko je morala poročati o tekmah svojega moža. »Dvakrat ali trikrat se je to res zgodilo. Najhujše je bilo takrat, ko je bil on najboljši igralec na tekmi. Nikoli ga nisem prosila za izjavo, ker ga ne bi rada forsirala kot svojega moža, ampak nekajkrat sem bila kot novinarka v to prisiljena. To je bilo nekaj najhujšega,« se danes spominja Sanja, ki bo še naprej zaprisežena košarki.