Mobilna verzija
10:44 24. avgust 2017

FOTO: Preznojeni slovenski lepotci so nam pokazali svoje mišice

am
1 Posodobljeno: 10:02 / 09.8.2017

Pred polfinalisti projekta Mister Slovenije 2017 je bila nova preizkušnja. Postavili so se pred objektiv Ane Gregorič in brez sramu pokazali vse svoje fizične adute.

Blaž Kričej Režek

Blaž Kričej Režek – 18 let, Ljubljana Foto: Ana Gregorič

Na dan snemanja je bilo še kako vroče, čeprav je zunaj grmelo in se pripravljalo na dež. Uvrščeni polfinalisti z vseh koncev Slovenije so bili pred novim izzivom – predstaviti sebe v najboljši razgaljeni različici. »Morda se zdi na prvi pogled enostavno, vendar je za novinca pred objektivom vse prej kot to. Paziti mora, da so vse mišice na telesu napete, obenem pa, da je izraz na obrazu sproščen oziroma prepričljiv. Gledalcu mora ponuditi iluzijo, da gre za povsem naravno stanje, čeprav je bil ob fotografiranju pozoren na vsak najmanjši delček telesa,« je razložila Ana.

Pred začetkom je primorska fotografinja kandidatom ponudila še enourno predavanje o poziranju, da so fantje prejeli tudi teoretično znanje, ki jim je prišlo prav za dnevno aktivnost. Da so postavni mladeniči delovali še nekoliko bolj spočito, počitniško in zagorelo, je poskrbela vrhunska umetnica ličenja Sandra Pranjić. Snemanje je trajalo deset ur. Ekipa je bila ob koncu vidno izčrpana, ampak povsem zadovoljna z doseženim, kar pričajo tudi končni izdelki.

Vaš prispevek