Kmetija

Mama Darinka je bila razočarana!

Nejc Simšič
2. 12. 2017, 20.10
Deli članek:

Čeprav se je borila z vsemi močmi, je izgubila dvoboj in odšla domov. Z Moniko smo govorili takoj po prihodu v domače Trbovlje.

pop tv
Glede simpatij v šovu je priznala, da na žalost na kmetiji ni bilo fanta, ki bi ji bil všeč.

Zadnja izpadla tekmovalka Kmetije je po poklicu diplomirana inženirka agronomije, ki v prostem času najraje planinari, zase pa pravi, da je po naravi prijazna, nasmejana in iskrena.

Monika, dobro ste se držali, a na koncu ni šlo. Koga krivite za svoj poraz in sploh za dejstvo, da ste pristali v areni?

Šok je bil najprej, da me je Katja izbrala za prvo dvobojevalko, tega res nisem pričakovala. Mislila sem, da bova držali skupaj, dokler se ne bi ta skupina Deje, Tamare, Milene in Mitje razbila. Za poraz sem kriva sama, saj se v kajži nisem naspala in me telo v areni ni ubogalo.

Kako je na vaš poraz gledala mama, glede na to, da je bila tudi sama del resničnostnega šova?

Mami je bila razočarana, da sem izpadla, saj sem prišla tako daleč. Po drugi strani pa je ugotovila, da toliko prepiranja in zamer, kot jih je bilo pri nas, ne pomni. Sama sem bolj razočarana, ker je bil moj cilj, da me pride obiskat na kmetijo.

Kar nekajkrat ste se že pojavili v šovih. Vas lahko pričakujemo še v kakšnem?

Nikoli ne reci nikoli za kakšen resničnostni šov, ampak za zdaj tega ne načrtujem, ker sem tako lahko hvaležna direktorju, da mi je odobril neplačan dopust.

Kaj je prva stvar, ki ste jo naredili doma, po odhodu s kmetije?

Prva stvar, ki sem jo naredila, ko sem prišla domov, je, da sem se temeljito okopala. (nasmešek) 

S Sabino sta bili zaveznici, potem pa se je odnos skrhal. Kako se zdaj razumeta in kako vidite celotno vajino zgodbo?

S Sabino sva bili zaveznici in najin odnos se ni skrhal, samo v dvoboj ne bi smeli iti skupaj. Samo njej sem na kmetiji verjela. Mogoče me je prizadelo le to, da mi ni iskreno povedala, da ni bolna, saj sem se res ustrašila zanjo. Še zdaj sva na zvezi in poklepetava.

Vam je bil kateri od tekmovalcev všeč? Veliko je bilo različnih špekulacij?

Na žalost na kmetiji ni bilo fanta, ki bi mi bil všeč. Najbolj smešno dejstvo je, da so me povezovali s Tomažem, on pa se je najbolj ogrel za Katjo (po mojem mnenju). Simpatičen pa mi je bil Mitja, ker je rad kaj ušpičil.

Kaj pa med drugimi tekmovalci? Se je kaj dogajalo?

Za druge sotekmovalce ne vem, to morate kar njih vprašati, direktno. 

Kateri je bil vaš najlepši in najbolj grozen trenutek v šovu Kmetija in zakaj?

Moj najlepši trenutek na kmetiji je bil, ko smo pri nalogi zmagali in sta nam gospodarja za nagrado prinesla sestavine za palačinke ... Mmm, kar solzne oči ... (smeh) Najbolj grozen trenutek pa je bil, ko so se v hiši kregali in zmerjali; jaz sem bila v drugi sobi in nisem mogla verjeti, kakšne psovke so letele.