O princu Williamu

Kate razkrila šibko plat svojega moža

S.N.Č.
16. 11. 2017, 21.00
Deli članek:

Soproga britanskega princa Williama tokrat ni govorila le o materinstvu, temveč tudi o očetovstvu.

Profimedia
Kate je s svojo idejo o pomoči novopečenim očkom navdušila.

Očitno so slabosti, ki so Kate Middleton pestile v prvih mesecih nosečnosti, popolnoma minile.

Še več, vojvodinja Cambriška je v boljši formi, kot je bila med prvima dvema nosečnostma, in uradne dolžnosti opravlja vsaj trikrat na teden.

Še posebej je navdušila v torek, ko je obiskala Hornsey Road, eno najbolj priznanih ustanov, v kateri usposobljeni prostovoljci nudijo podporo novopečenim mamicam. 

KAJ PA OČKI?

Kate so pripravili presenečenje, saj so jo poleg osebja pričakale tudi nekatere mamice in otroci, ki so jim v centru nudili pomoč.

Ganjena Kate je predano delo osebja pohvalila in mu obljubila svojo popolno podporo tudi v prihodnje, potem pa je izrazila svoje mnenje, ki je naletelo na velikansko odobravanje. Predlagala je namreč, da bi center razširil svojo dejavnost in pomoč poleg mamicam nudil tudi novopečenim očkom. In ob tej priložnosti je prvič priznala, da je imel z vlogo očeta sprva težave tudi njen soprog.

»Kljub vsej ljubezni do Georgea je bil William ob dojenčku čisto izgubljen. Sploh ni vedel, kaj početi z dojenčkom in kako prijeti malo bitjece, da ga ne bi poškodoval,« je povedala. Je pa dodala, da je bilo ob drugorojenki Charlotte že bolje in da sploh ne dvomi, da bo ob tretjem otročku William kot očka zablestel.

V centru so sklenili, da bodo akcijo pomoči očetom začeli nemudoma.