Nina Donelli

VIDEO: Pod drobnogled vzela moške prisklednike

Teja Pelko
5. 10. 2017, 21.30
Deli članek:

Seksapilna Nina Donelli nikakor ne počiva. Po zadnji pesmi z naslovom Glumica, ki je izšla avgusta, Nina namreč že predstavlja novo skladbo, ki nosi naslov Bogati tata.

Last izvajalcev
Videospot za pesem Bogati tata je zelo žurerski, veliko je skakanja in barv, seveda ne manjka niti scena z dragim avtomobilom.

Gre za duet z znanim srbskim glasbenikom Djomlo KS, ki smo si ga najbolj zapomnili po megahitu Gajba puna piva.

Komaj 19-letna pevka se lahko pohvali z več milijonskimi ogledi na youtubu in kar 13 pesmimi. 

»Pesem Bogati tata ima zanimivo zgodbo. Govori o močni ljubezni dekleta, ki želi samo svojega fanta, fantova zgodba pa je malce drugačna. Oče njegove izbranke je namreč zelo premožen. V besedilu omeni, da nima denarja in službe, vendar ko mu je v življenju težko, lahko joče v novem avtomobilu prestižne blagovne znamke, ki mu ga je poklonil dekletov oče. Poleg avta mu je poklonil tudi drago uro in mu obljubil celo svoje podjetje ... Pesem je smešna, nasmeje vsakogar, ki jo posluša. Zdi se mi, da se v takšnem položaju večkrat znajdejo dekleta, včasih pa je tako videti, tudi če nimajo takšnega namena, kar je lahko krivično. Če je na takšnem mestu fant, je še toliko bolj absurdno. Ne zato ker bi bilo dejanje manj zlobno, ampak ker se o njih ne govori tako veliko kot o ženskah,« je povedala Nina.

Last izvajalcev
Djomla KS je z Nino moči združil po nasvetu menedžerja, zastopa ju namreč ista agencija.

Pesem je dobila tudi svojo vizualno podobo. Spot so posneli v Beogradu, po Nininih besedah pa je šlo na snemanju tokrat prvič vse po načrtih.

Mladen, ki je tudi avtor pesmi, nam je o skladbi dejal: »Bogati tata je zagotovo provokativna pesem, jaz tak pač sem, rad pišem realne pesmi, vendar jih napišem tako, da so zabavne. Rekel sem si, da je krivično pisati samo pesmi o 'sponzorušah' – kot v slengu imenujemo dekleta, ki se želijo finančno okoristiti –, zato sem napisal pesem o moški 'sponzoruši' – o moškem, ki želi od svoje drage predvsem finančno podporo. V moji zgodbi je fantu to tudi uspelo in zelo uživa v novo pridobljenih materialnih stvareh. Kar zadeva aranžma, smo se vrnili par let nazaj, ko so se še pisale pesmi za žur. Danes je namreč bolj pomembno, koliko ogledov pesem dobi na youtubu, in ne to, koliko ljudi nanjo pleše na plesišču. Močno upam, da je bila taktika pravilna in da bo pesem postala hit,« je povedal Djomla.