ZVEZDNIŠKO

FOTO: Slovenski fotograf navdušil lepo Naomi

N.S.
8. 10. 2017, 10.30
Deli članek:

Posebna čast je doletela znanega slovenskega fotografa Tiborja Goloba, ki je v Beogradu spoznal 47-letno črno gazelo Naomi Campbell in jo tudi fotografiral.

osebni arhiv T.G.
Tiborju so se uresničile še ene sanje, saj je lahko delal z eno najvplivnejših manekenk v zgodovini.

Zaželen štajerski fotograf Tibor Golob, ki je v objektiv ujel že številne slovenske estradnice in se čez lužo družil s Kylie Jenner in Janice Dickinson, lahko na svoj seznam doda še eno lepotico.

osebni arhiv T.G.
29 let ima odlični fotograf Tibor, ki niza uspeh za uspehom na svojem področju.

Zvezda

Da je 47-letna Naomi Campbell zvezda v pravem pomenu besede, je potrdil tudi Tibor, ki je povedal, da zanjo skrbi ekipa 20 ljudi. "Imela je svojega frizerja, vizažista, varnostnike ..."

Tokrat je imel priložnost fotografirati eno in edino – supermanekenko Naomi Campbell. Britanska zvezdnica je pred dnevi prišla v Srbijo, kjer se je udeležila velikega gala dogodka akademije za ličenje, na katerem je tudi podelila nagrado. »Po podelitvi je imela Naomi v zasebni sobi intervju, kjer sem jo tudi fotografiral. Menedžment je želel imeti na izbiro štiri fotografe, eden izmed njih sem bil jaz. Tako da se je na koncu Naomijina ekipa po pregledu celotnega mojega dela odločila zame,« je povedal Tibor Golob, ki zvezdnice ni mogel prehvaliti.

»Naomi je v živo točno takšna kot na slikah. Izjemno lepa, nikoli ji ne bi pripisal 47 let. Oddaja energijo velike zvezde in sem izjemno ponosen, da sem lahko stal pred njo s svojim fotoaparatom in jo fotografiral. Spoznati in delati z osebo, ki je tako zelo vplivna v svetu mode, je verjetno cilj vsakega modnega fotografa. Tega trenutka ne bom nikoli pozabil.«