Mediabar

Košarkarji ob kavi prebirajo revije

N.S.
28. 9. 2017, 07.30
Deli članek:

Čeprav so postali zlati junaki, si naši košarkarji radi vzamejo čas za uživanje v prostem času in druženju. Odličnega Žigo Dimca smo ujeli na kavi v novomeškem Mediabaru.

Gregor Wernig
Junak Žiga Dimec je obiskal novomeški Mediabar.

Tri dni po vrhuncu košarkarske evforije, ki je zajela našo deželo, smo košarkarja Žigo Dimca srečali v priljubljenem novomeškem Time Out Cafeju, ki je del skupine Mediabar, prve in edine verige gostinskih lokalov, kjer ob nakupu pijače brezplačno prejmete svojo najljubšo revijo ali časopis, ki izhaja pod okriljem Media24.

Gregor Wernig/M24
Tudi zlati košarkarji radi zaidejo v Mediabar.

Iskreno o sinu

Žiga je med drugim spregovoril o svojem sinu Maksu: »Želel sem, da bi mu bilo ime Maksimus, a ni šlo, pa tudi Žiga mlajši ne. Adrijana je izbrala ime Maks (smeh).«

Žigo smo ravno zmotili med intervjujem za športni dnevnik EkipaSN, ko se je razgovoril o marsikateri zanimivosti s prvenstva pa tudi dogodkih iz zasebnega življenja, o svojem otroštvu, ko se je preizkusil kot plavalec, tabornik, ministrant in glasbenik. Izvedeli smo, da je v osnovni šoli precej blestel, čeprav tudi lumparij ni manjkalo, kot se je pošalil sam. Seveda je vsem mimoidočim v oči takoj padla zlata medalja z evropskega prvenstva, ki jo je ponosni reprezentant Žiga Dimec tudi med intervjujem nosil okoli vratu.