Brez vesti

Družina v šoku: teden dni po pogrebu oropali stanovanje pokojne legende

R.T.
27. 9. 2017, 09.50
Posodobljeno: 27. 9. 2017, 11.39
Deli članek:

Družina si še ni opomogla po smrti in zadnjem slovesu od legendarnega igralca, ko jih je zadela nova nesreča.

STA
Fotografija je simbolična.

Nepridipravi pa res ne poznajo sramu. minil je dober teden od zadnjega slovesa od legendarnega igralca in režiserja Ljubiše Samardžića, ko so neznanci izpraznili njegovo stanovanje, poroča srbski Telegraf.

Vlomilci so odnesli večjo količino denarja in nakit, med katerim je bil tudi Samardžićeva zlata ura rolex. Nepridipravi so se podviga lotili minuli petek, in to kar sredi belega dneva. Policija zato meni, da so storilci dobro vedeli, kaj počnejo in čigavo lastnino odnašajo. 

"Neznanci so okoli 14. ure vstopili v stanovanje znanega igralca na Voždovcu. Povzpeli so se na teraso, razbili vrata in vstopili v notranjost stanovanja v trenutku, ko je bilo to prazno. Nepridipravi so to izkoristili in odnesli za več kot 6000 evrov gotovine v različnih valutah ter večjo količino zlatega nakita," je povedal vir za Telegraf. 

Mediaspeed.net
Ljubiša Samardžić

Vlom se je zgodil komaj teden dni po pogrebu Samardžića. "Družina si še ni opomogla od šoka, lopovi pa so to izkoristili," je še povedal vir. Ko se je družina vrnila v stanovanje, jih je tam pričakal kaos. Takoj so poklicali policijo.

Družina je potrdila navedbe. "Držijo informacije o vlomu. Ne moram povedati več. Mislim pa, da je to posledica tega, da je bila njegova žena precej izpostavljena v medijih in najverjetneje je to nekdo storil namenoma. To je vse, kar lahko rečem," je dejal Miloš, zet Ljubiše Samardžića. Potrdil je še, da so nepridipravi odnesli tudi predmete, ki so imele za igralca in tudi družino veliko čustveno vrednost, v večini primerov je šlo za darila.