Znan obraz ima svoj glas

Nika Zorjan je sodelovanje v šovu zavrnila

K.M.
25. 9. 2017, 13.23
Posodobljeno: 25. 9. 2017, 20.11
Deli članek:

Včeraj se je začela 4. sezona oddaje Znan obraz ima svoj glas. V njej se bo s svojimi imitacijami predstavila tudi Nika Zorjan. Le-ta pa nam je zaupala, da je sodelovanje v šovu najprej zavrnila ...

POP TV

Nedeljski večeri bodo zopet namenjeni uživanju v številnih glasbenih in tudi igralskih imitacijah svetovnih glasbenih zvezdnikov. Med tistimi, ki bodo vsako nedeljo stopili izven svojih okvirjev, je tudi Nika Zorjan, ki navdušuje s svojo energijo, poleti pa je presenetila s svojo različico hita Despacito, ki ga je odpela kar v prekmurskem dialektu. Mnogi pa ne vedo, da je Nika sodelovanje v oddaji Znan obraz ima svoj glas dejansko zavrnila. 

"Povabili so me že lani pa nisem šla, ker sem obiskovala še faks in mi oboje ne bi šlo skozi. Ko so me pa letos spet povabili na avdicijo, sem pa potrebovala en teden za razmislek, saj sem se zavedala, da pri tem šovu ni dovolj le to, da dobro poješ. Dobro petje je osnova, znati imitirat pa je še stopnička višje, zato sem se bala, da tega ne bi zmogla," nam je zaupala Nika, ki se je letos za sodelovanje odločila ravno zaradi strahu. Ob tem pa je še priznala, da ne želi prejeti transformacije v metalca, saj si resnično ne želi 'hripati', saj to uničuje glasilke in glas. 

Nika je v prvi oddaji navdušila s težko imitacijo Maje Keuc, že v naslednji oddaji pa bo postala risana junakinja Elza iz risanke Ledeno kraljestvo.