Brez čudnih pogledov

Salome zapustila Slovenijo, da je lahko tisto, kar je

Nejc Simšič
14. 9. 2017, 07.10
Deli članek:

Priljubljena Salome je že dober teden v New Yorku, kjer je lahko tisto, kar je. Ekstravagantne obleke, kričeči modni dodatki in predvsem obilo zabave s svobodomiselnimi ljudmi.

Osebni arhiv
Običajen dan v New Yorku, kjer je Salome popolnoma zaživela.

Potem ko je Salome kar mesec dni odštevala, kdaj bo odpotovala na počitnice v New York, je zdaj končno prišla na svoj račun. »Hvaležna do neba ...« je po tem, ko je prispela v ZDA, zapisala Salome na facebooku, kjer vestno deli vse, kar se ji v New Yorku dogaja. »Že takoj, ko sem šla po zajtrk, sem srečala transico (transvestita, op. p.). Noro! Tukaj sem kot doma!« je priznala navdušena Salome, ki lahko v Ameriki živi tako, kot hoče, brez čudnih pogledov in komentarjev.

Osebni arhiv
»Taksi, prosim! Diva čaka!«

Konec tedna pa se je Salome skupaj s prijateljem Miho Kavčičem udeležila transvestitskega festivala RuPaul's DragCon New York ter videoposnetke in fotografije, na katerih je v prečudovitih kostumih, delila s svojimi sledilci. Mnogi so se strinjali, da je Salome v rdeči obleki, ki več razkriva kot skriva, zares lepa ženska. »Res je fantastično! Tukaj oblečem vpadljivo kreacijo ter na ulici dobim aplavz in pohvale, nobenih kritik, nobenih žaljivk in komentarjev. Tukaj so odprti ljudje in to mi je blazno všeč!« je še priznala Salome, ki v šali pravi, da bi najraje kar upočasnila čas, da bi bila v New Yorku čim dlje.

Osebni arhiv
V New York se je popolnoma zaljubila.