DRUŽINICA

Po rojstvu hčerke Darjin Alen še v vlogi strica

am
17. 8. 2017, 07.30
Deli članek:

Prikupna pevka in voditeljica je dočakala najlepši dan v svojem življenju.

Marko Delbello Ocepek / M24.si
Darja je rodila deklico, za katero s partnerjem še nista izdala imena.

Darja Gajšek je spomladi razkrila, da pod srcem nosi prvega otroka. Ob tej priložnosti je predstavila tudi partnerja, fizioterapevta Alena Jankovića, s katerim sta se spoznala, ko je bil njen kondicijski trener. Iskrica je hitro zagorela in sad njune ljubezni je prvo dete.

Deklica je

Novopečena mamica, ki se je vso nosečnost odlično počutila, le v zadnjem mesecu je imela težave v križu in je težje sedela v avtomobilu, je ob rojstvu hčerkice na družbenem omrežju delila fotografijo z Alenom, ob tem pa je zapisala: »Ljudje imamo ta blagoslov, da lahko svojo srečo izbiramo sami. Tole je bila najina srečna, še zadnja samska preplesana noč, nekaj ur za njo pa sva postala starša in svojo srečo nadgradila in v objemu že pocartala najino čudovito deklico. To je trenutek, ko spoznaš bistvo življenja in ljubezni.«

A to še ni vse! Njen Alen bo imel kmalu še eno vlogo v življenju, v kateri se bo znašel prvič. Namreč, njegova sestra dvojčica bo prvega otroka povila v teh dneh, saj imata datum poroda z Darjo le nekaj dni narazen. Tako bo Alen poleg očetovske vloge prvič postal tudi stric. 

Instagram
Darji Gajšek je najpomembnejša sreča hčerke Eme, zato se s svojim telesom ne obremenjuje preveč.