Aktualova voditeljica

Raziskujejo kraje, obožujejo morje

am
17. 8. 2017, 06.40
Deli članek:

Na Aktualu je ni stvari, ki je Mojca Gornik ne počne rada, saj vse, česar se loti, počne z ljubeznijo in strastjo, poleg tega v delu tudi uživa. Kar zadeva dopust, pa je zahtevnejša.

Osebni album
Mojca Gornik s partnerjem Ivom in otrokoma Saro in Izakom.

Aktualova voditeljica pravi, da je čas dopusta čas za družino. Zato je zahtevna dopustnica! Ker se na daljši poletni dopust z družino odpravijo enkrat na leto, ima svoje zahteve, zato že sredi zime začne iskati ustrezen apartma in sanjariti o poletju.

Na Radiu Aktual pripravlja tudi glasbeno oddajo Ujemi ritem. A to še ni vse! Če se morda sprašujete, kdo je tisti, ki izbira večerne Aktualove misli …, hm, tudi podnje se podpisuje Mojca. 

»Zahteve so prva vrsta od morja, mir in zasebnost, v bližini pa dogajanje (lokalčki, trgovina in bližina centra). Pravijo, da kdor išče, ta najde, in tako se nam je še vedno dobro izšlo v našem raziskovanju Dalmacije. Tako smo v zadnjih letih uživali na Pašmanu in v Omišu,« pravi Mojca, ki je še dodala, da z družino radi raziskujejo in se potepajo po okolici kraja, kjer letujejo, tako so letos spoznali še Šibenik in Trogir.

Osebni album
Rada ima visoke temperature, predvsem pa sonce in morje.

Nepozaben teden z Aktualovimi poslušalci

Starejši sin Jan je že tako velik, da se na morje odpravi sam, pravi Mojca.

»Se pa je letos moje poletje začelo že v mesecu juniju, ko sem z našimi poslušalci (skupaj z Relaxom) odpotovala v Budvo in preživela tam nepozaben teden. Nekaj dni smo preživeli tudi v Rovinju, saj je v bližini dopustovala moja sestra Andreja z družino, tako da smo skupaj uživali v družinskem krogu. Potem pa je sledila še Rogoznica,« je vse skupaj strnila zgovorna voditeljica, ki je sicer strastna navijačica in ne zamudi (skoraj) nobene tekme. Ravno zato je vesela, da lahko pripravlja tudi športne oddaje Top sprint.

***TEMPLATE A6, samo en članek je na strani, zraven je desno spodaj oglas 1/4. Pri sliki 2, ko je z aktualovo brisačo, je zraven še siv okvirček. RDEČ OKVIRČEK VSESTRANSKA Na Radiu Aktual pripravlja tudi glasbeno oddajo Ujemi ritem. A to še ni vse! Če se morda sprašujete, kdo je tisti, ki izbira večerne Aktualove misli …, hm, tudi podnje se podpisuje Mojca. SIV OKVIRČEK Modro poletje Z AKTUALOM NA PLAŽO Mojca Gornik obožuje visoke poletne temperature, sonce in morje. Prav tako pa še školjke, ribe in rakce. Samo da je morsko, dodaja.