Sproščena

Kraljica dopustuje v minici

S.N.Č.
9. 8. 2017, 08.05
Deli članek:

Letizia je vzbudila veliko pozornost

Profimedia
Španska kraljeva družina je predvsem po zaslugi ljubkih ženskih predstavnic izjemno priljubljena.***

Španska kraljica Letizia velja za eno najbolj elegantnih monarhinj vseh časov, a med dopustom, ki ga z družino preživlja na Balearskih otokih, bi jo zlahka zamenjali za eno od številnih turistk.

Vrtoglavo visoke pete, oprijeta krila, svilene srajce in urejeno pričesko je Letizia na dopustu namreč zamenjala za povsem drug slog.

Fotografi so jo ujeli v izjemno kratki poletni bombažni obleki, s spuščenimi lasmi, slamnatim cekarjem, v opankah brez pete in s sončnimi očali, zataknjenimi kar v izrez obleke.

PREPOZNAVNI

Če bi se kraljica sprehaja sama, bi morda res ostala neopažena, a na ulicah Majorke je imela ob sebi seveda soproga kralja Felipeja in hčerki, princesi Leonor (11) in Sofijo (10).

Ko se je kraljeva družina v vasici Soller sprehodila do priljubljenega muzeja Can Prunera, je vse obstalo. Številni Španci so si želeli s kraljem, kraljico in princeskama rokovati, najbolj pogumni so tudi zaprosili, ali se lahko z njimi fotografirajo.

Štiriinštiridesetletna kraljica in pet let starejši kralj sta nasmejana vsem ustregla, zmeda, ki so jo povzročili, in cukanje za rokav pa očitno nista motila niti princesk, saj sta se ves čas nagajivo smejali in veselo pozirali.

No, čeprav so vsi dopustniško razposajeni, so po trditvah modnih strokovnjakov vsi štirje predstavniki španske kraljeve družine še kako premišljeno usklajeni – in če podrobno pogledamo, se v resnici celo odtenki črt na oblekicah princesk ujemajo s hlačami in srajco njunega očeta.