Jadranskih 10

Počitniške prigode Anite Gošte

A.M.
4. 8. 2017, 06.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Aktualovka Anita Gošte je ena izmed tistih radijskih voditeljic, ki je zaljubljena v mikrofon, šport in še posebej v dalmatinsko glasbo.

Osebni album
Dopustniške vragolije Anite Gošte

Počitniško poletje se je za Anito Gošte začelo na zadnji dan pouka, saj je morala izpolniti obljubo, da bo za vikend na počitnice vzela punčko Kajo. Kaja je bila tista simpatična in zgovorna prvošolka, ki se je s Klemnom Bunderlo kot sovoditeljica pridružila v jutranjem programu Radia Aktual.

 Aktualova Anita je po izobrazbi profesorica slovenščine.

»Ob treh srečanjih se je tako navezala name, da je želela kar ostati pri meni na radiu. In potem sem ji obljubila počitnice …« nam je zaupala Anita in dodala, da ima še tri nečakinje, tako da je doma večkrat pravi počitniški vrtec.

Deloholičarka

Kaj pa dopust? »Ker sem precej deloholične narave, si bom za dopust vzela zgolj nekaj avgustovskih dni, potem bo treba z urednikom že intenzivno kovati načrte za novo radijsko sezono. Kam na lepše bom za dan, dva skočila s prijateljicami, starimi sošolkami iz osnovne šole, s katerimi smo povezane še danes. Rade poklepetamo in se pocrkljamo z dobro hrano in kapljico. Trenutno kaže, da se mi bo zgodilo še nekaj lepega, kar pa bom z vami delila morda kdaj drugič,« je zaključila voditeljica na Radiu Aktual.