Zvezdnica v Beogradu

Manja Stević: "Julia Roberts je v živo še lepša"

ns
1. 8. 2017, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Hollywoodska zvezdnica Julia Roberts se te dni potepa po Beogradu. Z družino je obiskala enega izmed priljubljenih lokalov, kjer je bila tisti trenutek tudi voditeljica in modna poznavalka Manja Stević.

Reuters
Julia Roberts bo večno čedno dekle.

ms
Julio je ujela za sosednjo mizo!

Svetovno znana igralka Julia Roberts vroče poletje letos uživa na Balkanu, saj se z družino trenutno mudi v Beogradu. Zvezdnica si je skupaj z možem Danielom Moderjem in njunimi otroki, Hazel Patricio, Phinnaeusom WalterjemFinnom ter Henryjem Danielom, privoščila tudi sproščen zajtrk v eni od tamkajšnjih priljubljenih restavracij, kjer je naročila mocarelo, medtem ko so si preostali člani zaželeli umešana jajca. V isti restavraciji pa je bila po naključju tudi vsem znana modna poznavalka in voditeljica lanskega šova Big Brother Manja Stević, ki je slavno igralko takoj prepoznala.

Seveda jo je tudi fotografirala in objavila sliko na spletu, kasneje pa nam je v pogovoru zaupala, da je bila slavna zvezdnica zelo sproščena. »Eden izmed njenih otrok se je smukal okoli moje psičke Dallas, ta pa je malo zalajala vanj in takrat se je Julia nasmejala. Tako prikupna je v živo kot v filmih ali na rdeči preprogi. Njen nasmeh te čisto razoroži in zdaj vem, zakaj je 'čedno dekle'. Prelepa ženska, graciozna in odlično oblečena. Prelepo jih je bilo opazovati, pa tudi če zelo kratek čas,« nam je povedala Manja in obenem dodala, da ni hotela motiti Julie v uživanju zajtrka in dopusta. Ne izključuje pa dejstva, da jo lahko sreča še na kakšni lokaciji.

M24
Manja Stević je imela srečo.