NEKOČ IN DANES

Tina je bolj seksi kot kdajkoli

ns
1. 8. 2017, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Tokrat smo med brskanjem po fotoarhivu pod drobnogled vzeli eno najbolj seksi igralk, Tino Gorenjak, ki že od nekdaj velja za nadarjeno lepotico.

Mediaspeed
Za Tino Gorenjak pravijo, da je večna mladenka.

Za igralko Tino Gorenjak, ki je v začetku julija praznovala 45. rojstni dan, pravijo, da je večna mladenka, ki ji leta nikakor ne pridejo do živega. Njen recept: ima se rada in ne posega po lepotnih operacijah, saj se staranja ne boji in uživa življenje. Pred leti je Tina G. javnosti postregla z videospotom za pesem Muca Maca in v trenutku opozorila nase, saj je kot provokatorka dosegla svoje.

oa
tina gorenjak mlada

Skozi leta se je iz zapeljive Muce Mace prelevila v seksi igralko in zabavno standup komičarko, vmes pa prevzela še vlogo predane in ljubeče mamice hčerke Nine Barbare. S tem, ko je za svoje umetniško ime obdržala le prvo črko priimka, je povzročila pravo malo revolucijo, saj se je končno začelo glasneje govoriti o tabujih, povezanih s seksom. Kljub angažmaju z golim telesom ni obtičala v klišejskem okviru, ampak si je ustvarila ime večplastne igralke, pevke, voditeljice in avtorice. Nase je opozorila pri številnih projektih, najbolj pa je zasijala pri podiranju rekordov v gledanosti – kot ena petina predstave 5žensk.com. Trenutno uživa na dopustu, menda pa pripravlja tudi knjigo, ki bo razkrila številne skrivnosti igralkinega razburljivega življenja.

Mediaspeed
Igralka in režiser sta leta 2007 zaključila večletno razmerje.

oa
tina film