Pripravlja se na novo vlogo

Tanja Žagar o igrah življenja, on pa na morju

R. T.
29. 7. 2017, 17.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Pevka Tanja Žagar trenira za novo materinsko vlogo. Še vedno poskočna nosečnica je simpatično napovedala današnji koncert.

Marko Vavpotič/M24.si
Tanja Žagar in njen dolgoletni menedžer Miki Šarac.

Priljubljena pevka Tanja Žagar očitno že "trenira" za novo materinsko vlogo. Na facebooku je namreč objavila fotografijo z otroškega igrišča ter ob objavo pripisala »življenje je igra«. Tanjini sledilci so se s pevko strinjali in fotografijo komenirali z besedami, da se očitno že pripravlja na delo.

Preberite tudi: Menedžer Tanje Žagar pokazal posledice problemov. Kliknite tukaj!

Bitjece pod njenim srcem bo na ta svet prijokalo čez nekaj mesecev, Tanjin trebušček pa je že kar precej zaobljen, a pevka vsaj zaenkrat nosečnost očitno zelo dobro prenaša. Za nosečnico je namreč zelo poskočna, kar je dokazala tudi z videoposnetkom na priljubljenem družabnem omrežju, v katerem med tekom napoveduje današnji koncert na šagri svete Ane v Krkavčah.

Na koncertu pa Tanje, vsaj če sodimo po objavah na instagramu, najbrž ne bo spremljal njen menedžer Miki Šarac, za katerega domači mediji namigujejo, da naj bi bil oče njenega še nerojenega otroka. Miki je namreč pred kratkim na instagramu objavil fotografijo, na kateri uživa na morju v hrvaškem Peroju.