Kraljeva družina

Trma najmlajše članice britanske kraljeve družine

K.M.
22. 7. 2017, 12.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Tudi Kate in William se morata soočati z muhasto voljo svoje 2-letne hčere Charlotte.

Profimedia

Britanska kraljeva družina se je pretekli teden mudila na obisku Poljske in Nemčije. Williamu in Kate pa sta se tokrat, prvič po obisku Kanade, pridružila tudi otroka, princ George in princesa Charlotte. Kljub temu, da sta najmlajša člana kraljeve družine od malega vzgajana z najboljšimi manirami, pa tudi onadva naletita na slab dan. 

Profimedia
George je bil navdušen ...

Profimedia
William in Catherine z Georgem in Charlotte.

To dobro prikazujejo fotografije včerajšnjega dogajanja, ko si je družina ogledala helikopterje in letala v prostorih Airbusa v Hamburg. George, ki ravno danes praznuje svoj četrti rojstni dan, je bil nad videnim seveda navdušen, njegovih občutkov pa ni delila njegova mlajša sestra, ki je odkrito pokazala svoj trmast značaj. Kate in William sta jo morala vztrajno prigovarjati, deklica pa se je na poti do helikopterja celo usedla na tla in poti preprosto ni želela nadaljevati. 

Profimedia

Deklica si je s svojim obnašanjem prislužila materino oštevanje s prstom, ki je tudi v Sloveniji znak starševske jeze. Očitno pa se je Charlotte hitro pomirila, saj se je kmalu pridružila vidno navdušenemu bratu med raziskovanjem zračnih vozil.