Poročil je Američanko

Po sedmih letih sta stopila pred oltar

Teja Pelko
20. 7. 2017, 07.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Aljaž Škorjanec, slovenski profesionalni plesalec, ki pleše v britanskem šovu Strictly Come Dancing, je v Londonu dahnil večni da. Poročil se je z ameriško plesalko Janette Manrara.

Instagram
Aljaž Škorjanec in Janette Manrara.

Sedemindvajsetletnik je 33-letnico spoznal v plesnem studiu leta 2010, za roko pa jo je zaprosil pred dvema letoma. Aljaž in Janette sta si večno zvestobo obljubila v soboto, po obredu pa sta se mladoporočenca podala v londonsko restavracijo, kjer sta po poročanju revije Hello s prijatelji, med katerimi je bilo tudi veliko tekmovalcev in soplesalcev iz šova, ter družino preplesala vso noč. 

Janette je na družbenem omrežju Instagram svojim oboževalcem v ponedeljek sporočila, da se počuti kot v nebesih in da je za njo najsrečnejši vikend njenega življenja. 

Aljaž in Janette sta v intervjuju, ki sta ga še pred poroko dala za omenjeno revijo, povedala, da se najbolj veselita svojega prvega plesa, o velikem dnevu pa je plesalec dejal, da bo šlo za lep dan, posvečen praznovanju njune ljubezni.

Aljaž prihaja s Ptuja, v britanskem šovu pa je prvič sodeloval leta 2013 in z ženo angleškega nogometaša Petra Croucha, manekenko Abbey Clancy, tudi zmagal. Aljaž in Janette se jeseni vračata v šov, v njem pa se jim bo kot profesionalna plesalka prvič pridružila tudi Nadiya Bychkova