Zvezde pod klobuki

FOTO in VIDEO: Domiselno in izzivalno: znani obrazi uživali na zvezdniškem pikniku

ns
9. 6. 2017, 12.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Najbolj zvezdniški piknik pri nas je idilično okolje igrišča za golf v Smledniku letos spremenil v zelena polja, posuta z zvezdami. Številni znani obrazi so kljub dežnim kapljam izredno uživali.

mv
Nagradi za najbolj izvirna klobuka sta šle v roke Salome in Milana Gačanoviča.

Ne bomo zamolčali, da je bilo na prizorišču tudi nekaj luž, ki so poskrbele predvsem za židano voljo najmlajših, in da je lep čas grozilo, da bomo o letošnjem dogodku govorili kot o pikniku Zvezde pod dežniki. Konec dober, vse dobro. Veter je premetaval oblake in dežne kaplje, ki so se popoldne in zvečer družile kot številne slovenske zvezde, ki so prišle uživat v družbo starih znancev in prijateljev.

Uredništvo revije Zvezde je tudi letos izbralo in nagradilo najbolj domiselne klobuke. Nagrado za naj ženski klobuk je dobila Salome, nagrado za naj moški klobuk Milan Gačanovič, za naj otroški klobuk pa je bila nagrajena Klara Spolenak, hči Urše Drofenik.

Nihče ni manjkal 

Med nastopajočimi so bili letos v središču pozornosti Čuki, ki so pred kratkim predstavili novega člana Miho Novaka in novo uspešnico Ruzak, za katero smo se v Smledniku lahko prepričali, da jo znajo tako stari kot mladi. Čuki so svoj nastop vešče prilagodili in se najprej posvetili najmlajšim, ki jih tudi letos ni manjkalo, na odru in pod njim so se jim pridružili ter z njimi peli in plesali Dejan Vunjak, Ivan Hudnik, Učiteljice, Urška Vučak Markež, Domen Kumer, Iryna Osypenko Nemec, Ula Furlan ter mnogi drugi.

Vsi skupaj so poskrbeli za dodaten val pozitivne energije, ki je kljub posameznim dežnim kapljam prevevala Smlednik. Program je z zdravo mero humorja, dobre volje in sprotno improvizacijo ter klepanjem rim vodil priljubljeni raper Trkaj, za glasbo in odlično vzdušje je skrbel legendarni DJ Dady, še ena zvezda stalnica piknika, ki je na oder pritegnil tudi skupino Victory in Sašo Lendero, z novo uspešnico pa so navdušile vse bolj priljubljene Učiteljice.

Program je z zdravo mero humorja, dobre volje in sprotno improvizacijo vodil priljubljeni raper Trkaj.

Dobrodelni klobuki

V nasprotju s prejšnjimi leti so letos obiskovalcem ponudili prav posebne klobuke, saj so tokrat sodelovali z novoustanovljenim socialnim podjetjem ETRI – Cof Škofja Loka. Vsem, ki so prišli brez klobukov, pa tudi tistim, ki so želeli pomagati, so bili v njihovi posebni pop-up trgovini na voljo kvalitetni klobuki žal propadlega slovenskega proizvajalca klobukov Šešir Škofja Loka.

Poskrbljeno za vse

Za dodatno popestritev dogajanja in razvedrilo najmlajših so poskrbeli animatorji Minicityja, s katerimi so otroci spoznavali poklice in s tem veščine, povezane z javnim nastopanjem, poleg tega so izdelovali tudi klobuke. Dana je poskrbela za zanimive pobarvanke in razvajanje z okusnimi sokovi, najmlajše sta razveseljevala medvedek Bimbi sponzorja Sanofarm in Bacek Jon, ki je popestril stojnico Vitana Trada, ves čas pa je bila gneča na Mannerjevem prostoru, kjer so poleg slastnih napolitank imeli tudi zabavno nagradno igro s kockami.

Ples v dežju 

Zvezdniški piknik je za trenutek zmotil rahel dež, vendar to ni pokvarilo veselja gostom, ki so uživali, kot da sije sonce.

Prav tako je bilo poskrbljeno za odrasle, ki so lahko uživali v osvežujoči pijači Hugo Radgonskih goric in pivu San Miguel, Barcaffe je predstavil nov okus Freeze– Irish Cream, vedeževalke pa so iz kave Black'n'Easy napovedovale prihodnost. Glavna pozornost je bila usmerjena v veliko nagradno igro podjetja Sanofarm, ki je podelilo kar štiri pakete zdravja, v katerih so se skrivali kreme Nodol za zvine, otekline in regeneracijo mišic, izdelek Psylliox za urejeno prebavo in čisto črevo ter gel Aloe vera ESI za pomiritev kože. In ne pozabimo na spletno trgovino NajNakupi.si, ki ji je uspelo pritegniti tudi pozornost mlajših, saj imajo v svoji ponudbi več kot 40 trenutno izredno priljubljenih »fidget spinnerjev«, ki so svetovna antistresna uspešnica, na njihovi stojnici pa je vrhunska umetnica ličenja Gaja Prestor razkrivala trike ličenja s pomočjo blagovne znamke ličil Golden Rose.