Konec je

Šok: Mirela odpovedala poroko

K.A, R.T.
7. 6. 2017, 10.32
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Ne boste verjeli, kaj se zdaj dogaja s kraljico slovenskega Big Brotherja.

Facebook
Mirela Lapanović je razkrila, da so jo že trikrat prosili za roko.

Za nedeljo napovedana kolektivna svatba v srbskem resničnostnem šovu Parovi je ostala brez dveh glavnih akterjev: Mirele Lapanović in Milutina Radosavljevića – Milija. Resnici na ljubo slednji pri tem ni imel besede.

Odločitev pospremil s solzami

»Zadnja dva dni sem bila izredno nervozna, ne čudite se, če bom videti kot pobegla nevesta. Celo življenje nisem bila pripravljena na ta velik korak – trikrat so me zaprosili za roko in vedno sem na koncu poroko odpovedala,« je včeraj povedala Novomeščanka, ki je sicer zaročena z Andrejem Laharnarjem. Milija so premagale solze, ko je odpovedala poroko.

Vraževerna

»Zjutraj je že pomerjala poročni prstan, zdaj pa se ne želi poročiti. On je hrepenel po njej, ves čas razmišlja samo o njej. Tvoja dejanja so ena velika sramota. Zjutraj sem slišal najbolj neumno izjavo v svojem življenju, ko je dejala, da bo soočila Andreja in Milija, da se bosta sama dogovorila, kdo je najboljši partner za njo,« je včeraj povedal Mladen, ki je prepričan, da Mirela Milija vrti okoli prsta.

»Ne želim si v zakon. Oblekla bom poročno obleko, saj je do zdaj nisem nikoli nosila. A ne v šovu; oblekla jo bom, ko bo prišel čas za to, ker sem vraževerna,« je še povedala Mirela.

Podprl pa jo Srboljub, ki je dejal, da Milija pač ni prevarala, saj da je on tisti, ki »leta za njo«. Pri tem pa je tako zaslepljen, da ne vidi ničesar.