Nominirana

V hiši vik in krik, Andrej gre po Mirelo

R.T.
13. 5. 2017, 09.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Napočil je čas nominacij, med katerimi je bila "na tapeti" tudi Mirela.

Facebook
Andrej Laharnar je prepričan, da je bila njegova zaročenka prisiljena v spolni odnos.

V hiši resničnostnega šova Pari je bilo znova pestro, napočil je dan za nominacije. Med nominiranci se je znašla tudi Mirela Lapanović.

Poleg nje je produkcija imenovala Skrivnega, Dejana Dragojevića, Zerino Hećo in Jovanu Jovanov. Slednja je bila ena od tistih, ki je med nominacijami  omenjala tudi domnevno Mirelino posilstvo, ob čemer pa Mirela znova ni želela slišati. Vztraja, da verjame temu, kar pravi Mili

Tudi Zerina in Mirela sta med vsesplošnim vpitjem izmenjevali mnenje o dogodku, Tihomir pa je dejal, da se mu zdi, da je Mireli všeč in da se je "metala" za večino moških v hiši. Mirela, ki je v času nominacij sedela poleg Milija, je ob drugih nominacijah moških v hiši dejala, a gre za "zaroto moških".  

Se pa v Beograd očitno odpravlja Mirelin izbranec Andrej v družbi dveh prijateljev, je razbrati iz objav na facebooku. Poročali smo, da ne njemu in ne drugim Mirelinim prijateljem ni uspelo vzpostaviti stika z njo. Ali se bodo v Srbijo odpravili sami ali v družbi odvetnika, pa ni jasno. Številni jih namreč opozarjajo, da ne vedo, v kaj se spuščajo in da se bodo le osmešili, Mirala pa bo ostala v šovu.