Roštiljada

Saša Lendero je priznala, česa se trenutno močno veseli

K.M.
11. 5. 2017, 11.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Priljubljena slovenska pevka in voditeljica že komaj čaka na poletje in na tisti trenutek, ki bo vsem naznanil, da se pričenja najlepši čas leta.

Saša Lendero že letno dni navdušuje s pesmijo Da ne padem dol, ki je postala prava poletna himna, oboževalci pa so jo preimenovali kar v Roštilj na verando, zaradi spevnega verza v refrenu. Zato smo se tik pred poletjem morali pogovoriti s priljubljeno slovensko pevko, ki nam je razkrila, česa se ta trenutek še posebej veseli. 

''Tako kot vsako leto, je nakazano, da bo več nastopov. Seveda je več prireditev na prostem, tako da povečanje je, ni pa zdaj desetkrat več kot v ostalih mesecih,'' nam je zaupala Saša, ki bo 2. junija nastopila tudi na Aktualovem pozdravu poletju in največji roštiljadi v Sloveniji. ''Tega nastopa se res velim, ker samo dejstvo, da gre za pozdrav poletju, je meni zelo pomemben mejnik v letu. Sama imam zelo rada poletje in taka prireditev je tako, kot da rečemo, da se začenja tisti najboljši del leta. Res sem prepričana, da bo to postalo tradicionalno in da bo iz leta v leto to postala večja prireditev. Zdi se mi, da ljudje potrebujemo neke take označbe, da ni vse skupaj siva megla.''

Saša nam je še zaupala, da prosti čas razda izkoristi za prijatelje in družino, ta čas pa velikokrat rada posveti tudi kakšnemu žar pikniku. ''Mi je povsem vseeno, kaj takrat pečemo. Bistveno je, da je ta občutek, da si vzamemo ta čas za pomembne stvari, da se odklopimo, da se hecamo ... Seveda je super, če je kakšna dobra hrana, ampak mi je pa všeč tudi, če imamo zgolj pečen kruh z dobrimi namazi.''

Saši so na Radiu Aktual pripravili tudi prav poseben izziv. Kako se je odrezala, pa si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.