Na snemanju

Počutil se je kot pravi partizan

tp
10. 5. 2017, 21.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Sašo Gačnik - Svarogov ima od nekdaj rad nove in zahtevne izzive, nedavno pa si je zadal prav posebnega. Za vizualno upodobitev svoje najnovejše pesmi Najin sin se je namreč prelevil v partizana.

osebni arhiv
Na snemanju je sodelovalo več kot 100 ljudi.

Sašo je za pesem Najin sin posnel zelo pretresljiv videospot.

Snemanje spota je potekalo na dveh lokacijah, in sicer v čudoviti primorski vasici Volčji Grad in na Vojskem, kjer so posneli bitko v snegu.

Naporna, a obenem neprecenljiva izkušnja

IZZA ODRA
Sašo ima s partnerico, organizatorko lepotnih tekmovanj Jelko Verk, dve leti in pol starega sinka.

»Glavni junak mora skozi grozljive preizkušnje, da bi dojel, kaj je tisto, kar njegovemu življenju daje smisel. Od nekdaj imam rad nove, zahtevne izzive in snemanje tega videospota je bil definitivno zelo zahteven projekt. Med drugim je bilo treba uskladiti več kot 100-člansko ekipo s primernimi vremenskimi razmerami. Dejstvo je, da sem s svojim delom usmerjen predvsem na ruskojezično tržišče in tam je konkurenca bistveno večja kot pri nas, zato mora biti vsak izdelek nekaj posebnega, če želiš, da bo pritegnil pozornost,« nam je razlog za snemanje takšnega spota pojasnil Sašo. Čeprav projekt niti najmanj ni bil preprost, pa mu bo za vedno ostal v izjemno lepem spominu.

osebni arhiv
Sašo v spotu konča pod streli nacista.

»Na snemanju sem se počutil kot pravi partizan! Zares neprecenljiva izkušnja! Od malega sem namreč ljubitelj partizanskih filmov in od nekdaj sem si želel, da bi lahko sam nastopil v kakšnem takšnem,« nam je povedal Svarogov. Dodaten zagon pri delu mu je dal osvojeni naslov za hit tedna, ki si ga je s pesmijo prislužil na najbolj popularni nekomercialni radijski postaji v Rusiji.

osebni arhiv
V spotu je glasbenik poprijel tudi za orožje.