Modna policija

FOTO: Od gole kože do ekstravagantnosti

Teja Pelko
5. 5. 2017, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Na najpomembnejši rdeči preprogi leta so se tudi tokrat zvrstili skoraj vsi zvezdniki, ki kaj pomenijo v svetu zabave.

Reuters
Katy Perry je izstopala v kreaciji modnega oblikovalca Martina Margiele, ki je bil eden redkih, ki je naredil domačo nalogo in se z obleko zares poklonil letošnji slavljenki.

Očitno je tokrat 75 odstotkov oblikovalcev pozabilo, da je letos razstava posvečena japonski oblikovalki Rei Kawakubo, ki slovi po avantgardnih dizajnih, saj so znane obraze oblekli precej konvencionalno. Vseeno pa smo bili priča tudi nekaterim presežkom.

Rihanna

Reuters

Glasbenica je požela veliko pozornosti, kar ni nič čudnega, saj jo je oblekla letošnja slavljenka.

Chrissy Teigen

Reuters

Za manekenko so poskrbeli v modni hiši Marchesa. Večino je navdušila, pojavila pa so se tudi mnenja, da je videti, kot da je imela nesrečo z vrečo vatastih blazinic in lepilom.

Gigi Hadid

Reuters

Manekenka je navdušila v kreaciji modnega oblikovalca Tommyja Hilfigerja.

Cara Delevingne

Reuters

Manekenka in igralka je na rdeči preprogi resnično blestela. Tako zaradi hlačnega kostima znamke Chanel kot zaradi srebrno pobarvanega lasišča (lase si je obrila zaradi filmske vloge), posutega s kristalčki. 

Amy Fine Collins

Reuters

Za eno od najzanimivejših kreacij je poskrbel modni oblikovalec Thom Browne, saj je pisateljico oblekel v kombinacijo smokinga in večerne toalete.

Kendall Jenner

Reuters

Manekenka je bila ena od tistih, ki so (nepresenetljivo) pokazali največ gole kože. Glede na to, da jo je »oblekla« znamka spodnjega perila La Perla, to sicer ni nič čudnega, se pa pojavlja vprašanje, zakaj znamka spodnjega perila sploh oblikuje obleko.

Halle Berry

Reuters
Halle Berry

Petdesetletna igralka je blestela v modni znamki Versace.