Polona Zoja Jambrek

V Londonu spoznala sina Clinta Eastwooda

Teja Pelko
1. 4. 2017, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Voditeljica rubrike Pop In se je te dni službeno mudila v britanski prestolnici. Ogledala si je projekcijo filma Hitri in drzni 8, ki na naša velika platna prihaja 13. aprila, ob tem pa je imela še intervju s Scottom Eastwoodom, ki igra v filmu.

osebni arhiv
Polona Zoja Jambrek in Scott Eastwood

Scott je na Polono Zojo naredil zelo dober vtis. Nanj je sicer čisto slučajno naletela že na hotelskem hodniku.

»Scott je bil zelo odprt, kot znajo biti Američani, veselo me je pozdravil in rekel besedo ali dve. Tudi na intervjuju je bil zelo prijazen, kot so vsi igralci na novinarskih predstavitvah filma iz mojih dosedanjih izkušenj. Profesionalno prijazni. Name je naredil vtis, ker je rekel, da na cesti vozi kot babica. Sama se namreč na cesti počutim natanko tako. Dejal je, da je pomembna varnost, in s tem se zelo strinjam. Tudi če sem ga vprašala kaj iz zasebnega življenja, ni imel zadržkov. Skratka, je simpatičen in lep mladenič. Zelo mu je bila všeč tudi moja obleka, ki je last moje sestre Špele,« nam je razkrila Polona. Ni pa vedel, kje je Slovenija, čeprav smo si z ameriškimi volitvami naredili kar dobro promocijo.

London je za Polono ena velika umetnina, ki jo navdihuje

Oboževalci filmske serije Hitri in drzni ne smete zamuditi Pop Ina v nedeljo ob 19.35. V Zvezdi tedna boste namreč izvedeli vse o uspehu te franšize, ki je stara 16 let (samo sedmi del je v blagajne prinesel milijardo evrov), Scott, ki je imel ob prvem delu 15 let, pa bo razkril, kakšen vtis je ta film takrat naredil nanj.

Voditeljica se je tokrat v britanski prestolnici mudila dva dni, tako da ji je uspelo iti tudi malo naokoli. Na njeno žalost pa je tokrat videla samo eno galerijo, pa še to čisto mimogrede, na sprehodu. Obe njeni ljubi, muzej Victoria & Albert in Saatchi, namreč nista ponujali ničesar, česar še ni videla (nazadnje je bila v Londonu novembra lani). »Saatchi je bila celo zaprta do dneva mojega odhoda, ker pripravljajo veliko razstavo o selfijih, kar bi si sicer želela videti. Pa drugič,« pravi. London že nekaj let doživlja kot eno veliko razstavo, ki jo nadvse impresionira. »Podzemne železnice praktično ne uporabljam več, vse prehodim, torej hodim po londonskih uličicah tudi po štiri ure na dan. In tako res doživiš utrip mesta, ljudi, arhitekturo, mimogrede zaviješ v galerijo, ki se je ravno znašla na poti, se usedeš na kavo in odkriješ kak lušten park ali pa uličico, ki vodi do zasebnega vrta z nadvse luštnim vodnjakom in rožami,« svojega navdušenja nad britansko prestolnico ne skriva voditeljica, ki se tudi tokrat ni mogla upreti obisku trgovin in nakupu malenkosti.