Igor Mikić

Alfa mišica žural s slačipuncami

am
1. 4. 2017, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Vsestranski Igor Mikić je na zabavi ob 30. rojstnem dnevu posnel video za novo skladbo Bum bum. Pri ustvarjanju pesmi mu je pomagal Challe Salle, tverkanje in ples ob drogu pa je zaupal profesionalkam.

Svet24
Na Radiu Salomon je alfasamec voditelj legendarne hiphop oddaje Pump It Up.

Kar se Mikić odloči, Mikić tudi naredi. Ko se je odločil, da bo kuhar, je postal kuhar. Ko ga je vleklo v Avstralijo, se je preselil v deželo tam spodaj. A se je vrnil in postal maneken, igralec, fitnes trener in se podal še v medije. Zdaj je spletni fenomen, ima serijo na Voyu, na Radiu Salomon je alfasamec voditelj legendarne hiphop oddaje Pump It Up, njegov zadnji izziv pa je petje. Potem ko sta s Flamiejem jeseni posnela komad To je Mikić, je v pomlad skočil s Challetom Salletom.

Dobra glasba

Video za pesem Bum bum pa je posnel kar na epskem razvratu v strip klubu, ob praznovanju tridesetice. Logično, saj so rdeča nit vroča dekleta in v ozkih oblačilih telesa napeta – in kje jih je lažje najti kot v slačiklubu? »Moj cilj je delati dobro glasbo, ki se ljudi pozitivno dotakne in privabi nasmeh na obraz,« pravi ljubitelj srnic, gazelic in košut ter dodaja, da živi svoje sanje in da se vsak dan počuti kot na dopustu, ker dela stvari, ki ga veselijo in osrečujejo. Kar je kar dobra življenjska politika ...