Sharon Stone

Ta slavna punčka bo kmalu dopolnila 60 let

K.A.
11. 3. 2017, 18.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Legendarna hollywoodska igralka Sharon Stone (59) tudi na pragu 60 let še vedno ostaja prava lepotica, ki s svojo lepoto še vedno osuplja in jemlje dih.

Profimedia
Kultna scena iz filma Prvinski nagon.

Sharon Stone je seks simbol postala potem ko je leta 1992 zaigrala v kultnem filmu Prvinski nagon. Takrat je imela 34 let, filmska scena kjer je prekrižala noge pa še dan danes velja za eno najbolj kultnih scen, ki so bile kdajkoli posnete v Hollywoodu. "Ko smo začeli s snemanjem te scene, so morali vsi zapustiti prizorišče snemanja. Bila sem neskončno živčna in negotova, ves čas sem bila prepričana, da čisto nič ne delam tako, kot bi bilo potrebno. To je bilo negotovo obdobje moje filmske kariere, bila sem neizkušena in zdelo se mi je, da nikoli ne bom uspela kot igralka," je nedavno o snemanju scene, ki ji je prinesla svetovno slavo, povedala Sharon.

Igralka bo kmalu dopolnila 60 let, še vedno ostaja izjemno mladostna, njena lepota pa z leti niti najmanj ne bledi. "Vsako življenjsko obdobje ima svoje prednosti in slabosti. Ko sem bila mlada sem bila ves čas negotova in tako zelo prestrašena. Zdaj, ko sem v zrelih letih včasih pogrešam, da bi bila moja koža tako napeta, kot je bila včasih. No, ostale so mi lepe ličnice in to je v tem obdobju zame povsem dovolj," je bila v nedavnem intervjuju za Daily Mail iskrena igralka.