Ogrožanje drugih

Pretresena pevka na facebooku: Zaradi voznika sem skoraj umrla na avtocesti

R.T.
10. 3. 2017, 11.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Zaradi voznika, ki ji je želel "nekaj sporočiti", je pretresena Tijana podoživela še pretekli dogodek.

Profimedia
Fotografija je simbolična

Tijana Bogićević, letošnja predstavnica Srbije na izboru za pesem Evrovizije, je včeraj na facebooku razkrila podrobnosti dramatičnega dogodka, ki jo je dodobra prestrašil.  

Pevka je razkrila, da bi na avtocesti skoraj izgubila življenje zaradi agresivnega voznika avta, ki je očitno smatral, da Tijaninih 120 km/h ni zadostna hitrost za avtocesto.

facebook
Tijana Bogićević

Pevka je na facebooku zapisala: "Pravkar bi lahko umrla na avtocesti, ker je voznik avta, z registracijo BG 10****A imel namero, da me ubije tako, da se je z veliko hitrostjo nenadoma pojavil in se 'zalepil' za moj avto. Ko pa sem zamenjala pas, je hitro zapeljal in zavrl pred mano, da sem s svojim cliom komaj preprečila, da se nisem zaletela v njegov zadnji del tako, da sem zavila na odstavni pas. Najbrž mi je želel kaj sporočiti. Morda, da s 120 km/h vozim prepočasi ali kaj podobnega," je napisala Tijana.

In nadaljevala, da je bil šok tako močan, da se je morala zaustaviti - sploh, ker je bila pred leti kot sovoznica že udeležena v podobnem trčenju.

"Ljudje, to bahanje se mora končati! Pozivam vse, da se zavejo, kaj počnejo, in da če že ogrožajo svoje življenje, naj se izognejo drugim! Ta status se bo izbrisal po 24 urah, želela sem le opozoriti na tega mojstra, če ga kje srečate," je zapisala Tijana, ki bo Srbijo zastopala s pesmijo In the deep