Fadi Fawaz

Družina Georga Michaela se je ogradila od njegovega partnerja

J.P.
10. 3. 2017, 09.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Partner pokojnega Georgea Michaela je potožil, da njegova družina pevčev pogreb načrtuje brez njega.

Profimedia
George Michael in Fadi Fawaz sta bila v zvezi pet let.

Fadi Fawaz je bil tisti, ki je na božični dan pevca Georgea Michaela našel mrtvega v njegovem domu v kraju Goring-upon-Thames v Veliki Britaniji. Pred dnevi je postalo znano, da je pevec v 54. letu starosti umrl zaradi oslabitve srčne mišice in zamaščenih jeter – do takrat je Fawaz užival nenaklonjenost nekaterih pevčevih oboževalcev, saj so krožile govorice, da je Michael umrl zaradi prekomernega odmerka droge.

Pogreb načrtujejo brez njega

Ko ga je britanski tabloid The Sun pobaral o podrobnostih v zvezi s pevčevim pogrebom, je dejal, da ne more odgovoriti. »Nič vam ne morem povedati. Zgoditi bi se moral že davno. Predolgo se je vleklo, jaz pa sem bil v sredini vsega. Vendar pa o pogrebu ne vem nič, resnično nič. Verjemite mi. Vse je tako nenavadno,« je dejal 43-letni frizer in fotograf.

Je pa srečen, da je končno potrjeno, da je pevec umrl naravne smrti, in da se mu ne bo treba več soočati s sumničenjem, da je imel kaj z njegovo smrtjo. »Zelo sem srečen. Predvsem zato, ker je resnica končno znana in nihče več ne dvomi vame. Srečen sem, da lahko počiva on in mi vsi,« je dejal in dodal, da je George gotovo zadovoljen, da je vse prišlo na plan.

Par sta bila pet let.