Velika ljubezen

Zaljubljena tudi po 30 letih: "Ko ga vidim, mi srce poskoči!"

D. B.
14. 2. 2017, 15.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ona je zanj najbolj seksi gospodinja, on pa zanjo brezmejno smešen. Felicity Huffman in William H. Macy sta skupaj že 35 let in še vedno se ljubita.

Profimedia

Felicity Huffman je znana predvsem po vlogi Lynette Scavo v televizijski nanizanki Razočarane gospodinje in je ena redkih žensk v Hollywoodu, ki ima vse - kariero in srečo v zasebnem življenju.

Z možem Williamom H. Macyjem je poročena že več kot 20 let in še vedno sta noro zaljubljena. Pred poroko sta bila v zvezi 15 let. Spoznala sta se v gledališču Linda Gross, Atlantic Theater Company v New Yorku, kjer je bil William njen predavatelj.  

Igralko je v televizijski oddaji Ellen Lee DeGeneres izjavila, da še vedno, ko vstopi v sobo njen mož, doživi tisti 'ohhhh' trenutek. 

Igralka je v televizijski oddaji Ellen Lee DeGeneres izjavila, da še vedno, ko vstopi v sobo njen mož, doživi tisti 'ohhhh trenutek'. "Obožujem ga! Res sem imela srečo s tem tipom," je dejala. Ellen je iz nje poskušala izvleči vsaj kakšno moževo napako, zato jo je vpraševala, kaj jo pri njem moti. Felicity pa je odgovorila: "Vedno puščam odprte kuhinjske elemente! Ne vem, to je najbrž neka ženska stvar. Ali vi puščate vse odprto?" je spraševala občinstvo v televizijskem studiu. "Ne? Očitno sem le jaz takšna!" se je pošalila Felicity, Ellen pa je odgovor komentirala: "Mislila sem, da opisuješ stvari, ki tebe motijo pri njem, a videti je, da si ti tista, ki spravljaš ob živce ostale v hiši." 

Edina slaba navada, ki se je je Felicity lahko takrat v oddaji spomnila, je bila, da William včasih v službo vzame njene avtomobilske ključe.

Profimedia
Ne ve, zakaj, ampak ona ga obožuje.

William ne ve, zakaj ga obožuje

Njen mož William H. Macy je igralec in pisec, najbolj znan po svojih vlogah v Fargu (za katero je bil nominiran tudi za oskarja) in seriji Brez sramu.

Ko ga novinarji sprašujejo o njegovi ženi, ponavadi dobijo takšen odgovor: "Ne vem, zakaj, ampak ona me obožuje. Misli, da sem smešen ... V prejšnjem zakonu nisem imel takšnega občutka. Bil sem že poročen z nekom, ki mi ni želel le najboljše, pravzaprav me je sovražila iz dna duše," je dejal Macy. 

"Ona je moja najbolj seksi gospodinja. Ampak, kaj je sploh seksi? Meni je seksi njen način. Poleg tega je res v dobri formi. Vedno se stopim pri pogledu na njeno telo."

William in Felicity imata skupaj dve hčeri, najstnici Sophio in Georgio, ter sta eden redkih parov, ki so leta 2009 na isti dan dobili zvezdo na pločniku slavnih. "Ona je moja najbolj seksi gospodinja. Ampak, kaj je sploh seksi? Meni je seksi njen način. Poleg tega je res v dobri formi. Vedno se stopim ob pogledu na njeno telo," je razkril Macy v intervjuju za Parad Magazine.

Čeprav sta skupaj že več kot 30 let in sta že veliko doživela, ne dopuščata, da bi ljubezen vplivala na njuno delo. "Zakon slavnih osebnosti se ne more primerjati z ničemer. Noben zakon ni podoben temu. Neprestano se oddaljujete in približujete zaradi narave dela. Ampak vedno, ko Bill Macy vstopi v prostor, moje srce poskoči. Tako je od prvega dne," je bila iskrena Felicity, poroča 24sata.

Profimedia
Vedno se stopi ob pogledu na njeno telo.