Grammyiji 2017

FOTO: Ne boste verjeli, kaj se skriva pod njenim plaščem

K.M.
13. 2. 2017, 15.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Mlada pevka Joy Villa je na podelitvi glasbenih nagrad šokirala s svojo obleko.

Profimedia

Joy Villa je že v letih 2015 in 2016 na grammyjih presenetila s svojim modnim izborom, tokrat pa je vse prisotne pustila odprtih ust. Na rdeči preprogi se je pojavila v dolgem belem plašču, pod njem pa je skrivala presenetljivo obleko. 

Pevka je namreč direktna potomka priseljencev v Združene države Amerike, a je na prireditvi vseeno nosila modro-rdečo-belo obleko s predsedniškim sloganom Donalda Trumpa ''Naredimo Ameriko zopet veliko'' in napisom Trump na zadnjem delu obleke. 

Profimedia

''Včasih moraš biti svoboden, da lahko izraziš sam sebe. Lahko stojiš za svojimi prepričanji, ali padeš, zaradi stvari, v katere ne verjameš. Nad vsem pa izberite toleranco in ljubezen,'' je v svojih instagram objavah zapisala Villa. 

Oglasil pa se je tudi modni oblikovalec, ki je idejni vodja te obleke, Andre Soriano, prav tako priseljenec s Filipinov. ''Obleka govori o združevanju ljudi, to je sporočilo. Noro je, da ljudi pretepajo, samo zato, ker so glasovali za Trumpa in da ljudje grozijo, da bodo vrgli bombo na Belo hišo ...''

Kot je bilo verjetno že na začetku pričakovano, je obleka dvignila veliko prahu, saj zvezdniki le redko javno podprejo Trumpa. Številni so se na družbenih omrežjih spravili na mlado pevko in ob tem izpostavili, da nase opozori le z modnimi izbori v glasbi pa le redko naredi kvalitetno delo.