Dekolteji

FOTO: So pokazale preveč?

K.M.
9. 1. 2017, 12.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Včerajšnja prireditev zlatih globusov je postregla tudi s številnimi modnimi presežki. Nekatere zvezdnice pa so vseeno skoraj pokazale preveč.

Zlati globusi so zagotovo ena izmed tistih prireditev, ki vedno poskrbi za svečane in elegantne videze na rdečih preprogah, nad katerimi smo le redko razočarani. Tako je bilo tudi letos, ko so številne igralke presenetile v skoraj pravljičnih oblekah, njihovi moški kolegi pa so bili kot vedno nadvse elegantni. 

Profimedia

Vseeno pa so bile tudi letos na vrsti nekatere bolj drzne poteze, saj so številne igralke združile drznost globokih dekoltejev in visoko razprtih kril z eleganco večernih oblek. Ob tem pa so skoraj pokazale preveč. Največ si je upala Jessica Biel, ki je na prireditev prišla skupaj z možem, Justinom Timberlakom. Jessica je namreč nosila kreacijo, pri kateri je dekolte segal do pasu, hkrati pa je imela tudi zelo, morda nekoliko preveč, visoko razprto krilo. Obleka pa očitno ni bila tako zelo udobna, saj si jo je igralka med prireditvijo velikokrat popravila.