"Pompa turneja"

Igralka vsem, ki so glasovali proti, obljubila oralni seks

J.P.
9. 1. 2017, 10.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Italijanska igralka je pred referendumom vsem, ki bodo glasovali proti, obljubila oralni seks. Besede menda ni prelomila.

Instagram
27-letnica pravi, da ni prelomila obljube.

27-letna Paola Saulino je decembra zaključila prvi del turneje po italijanskih mestih. Obdelala jih je deset: Rim, Florence, Bologno, Verono, Milan, Torino, Neapelj, Bari, Lecce in Palermo. Kot je zapisala na svojem instagramu, je po prvem delu sicer malce utrujena, a je vseeno vse v najlepšem redu. Za »pompa turnejo« je v Italijo priletela iz Los Angelesa, kjer sicer živi (pompa je italijanski slengovski izraz za oralni seks).

Po referendumu je odstopil italijanski premier Mattero Renzi.

Dokazov ni

Obljubo je dala pred italijanskim referendumom o reformi ustave 4. decembra lani. Za ustavne reforme je glasovalo 40,9 odstotka volivcev, proti jih je bilo 59,1 odstotka. Za vse te je menda pripravila obrazec, s katerim so se lahko prijavili za njene usluge, poroča MailOnline. 

Ne manjka uporabnikov družbenih omrežij, ki od 27-letnice zahtevajo dokaze, da ne gre zgolj za prazno besedičenje. Kakorkoli že; obljuba, četudi morda prazna, ji je prinesla kar nekaj publicitete.