Razprtije

Po koncu resničnostnega šova se nesoglasja nadaljujejo

R.T.
28. 12. 2016, 12.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Razprtijam ni videti konca: Lidija naj bi od zmagovalke zahtevala denar.

Marko Vavpotič/M24.si
Adriana je velika zmagovalka Kmetije: Nov začetek.

Resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek je konec, ni pa očitno še konec nesoglasij med nekaterimi tekmovalci, ki so se potegovali za 50.000 evrov nagrade. 

Zmagovalka šova Adriana Košenina je za sredino januarja napovedala veliko zabavo za sotekmovalce, produkcijo in prijatelje. Med povabljenci pa ni tistih, s katerimi se v šovu ni dobro razumela ali tistih, ki niso všeč njenim prijateljem, poroča Planet.si. Adriana je dejala, da med povabljenci ne bo Lidije in Anne, ker da sta šli v šovu predaleč in do njiju goji osebne zamere. Ne bo pa povabila tudi Franca, Andreja, Boža in Zare, saj jih njena družba ne prenese.

Za Planet.si pa je Adriana še razkrila, da ji je pisala Lidija in od nje zahtevala denar. Lidiji naj ne bi bilo po godu tudi, da je Adriana v šovu nosila njeno trenirko. "Napisala je še, da naj ji dam denar, ker sem nosila zgornji del trenirke, ki je pripadal njej. Nihče ni vedel, od koga je, ampak za v štalo je bila pač dobra."  Trenirko je menda ovrednotila na 30 evrov in po Adrianinin besedah še dodala, da ji bo zagotovo lahko plačala, saj je dobila glavno nagrado.