VEČNI BOJ

Severina zanemarja svojega otroka?

A.K.
2. 12. 2016, 11.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Milan Popović je prijavil svojo nekdanjo ženo Severino zaradi zanemarjanja otroka.

Profimedia
Severina

Milan Popović je zagrebški policiji povedal, da njegov sin Aleksandar ni bil v stabilnem zdravstvenem stanju, ko ga je pred časom prevzel pri njegovi mami, pevki Severini Kojić.

»Severino sem prijavil policiji zaradi zanemarjanja otroka. Upam, da bodo pristojne institucije natančno preučile vse, saj za moje pritožbe obstajajo tudi dokazi,« je za Blic povedal srbski milijarder. »Najinega otroka ni peljala v vrtec že več kot en mesec. Na moja sporočila ne odgovarja. Ko sem se z njo želel pogovoriti, sem ugotovil, da je enostavno izginila,« je Milan povedal za RTL televizijo.

Iskala je pomoč policije

Glede na to, da je proti njej sprožil 32 postopkov, oglasili pa so se celo iz centra za socialno delo zaradi prijavljenega nasilja v družini, so pevki odvetniki svetovali, da z očetom otroka komunicira izključno preko e-maila.

Policija je zaradi Popovićeve prijave potrkala na Severinina vrata. Ti so pozvali Popovića, da materi vrne otroka, saj bi to moral storiti isti dan, ko ga je tudi prevzel, tako namreč narekuje odločitev sodišča. On jim je odgovoril, da se bo posvetoval s svojo odvetnico in dečka ni vrnil materi. Ko je Severina ugotovila, da je Milan njunega sina odpeljal v Srbijo, je vznemirjena nemudoma odhitela na policijo. Nekdanjega moža je prijavila zaradi nespoštovanja sodbe o obiskih otroka in njegovi predaji.

Ima ga vrh glave

Zgodba se je zaključila tako, da ji je sina vrnil šele po desetih dneh. Milan je policiji dejal, da je problem v pevki, do katere ne more priti in da ne ve, komu vrniti otroka. Vztrajal je, da mora biti Severina prisotna ob vrnitvi otroka, saj je tako določilo sodstvo, a se tega nekdanja žena ne drži. Vrata njenega doma tako odpira njen novi soprog Igor, mama Ana ali pa varuška. Pevka nekdanjemu partnerju ne želi odpirati vrat, saj ga ne želi več videti in se mu na ta način izogiba. »Ves čas sem jo obveščal, kje sva in ji povedala, da lahko sina vidi v vsakem trenutku,« se je zagovarjal Milan. Severina pa trdi, da 10 dni ni vedela, kje je njen sin.

Z Milanom se na sodišču borita že več kot tri leta za sina Aleksandra. »Severina medijem ne bo razlagala Milanovih laži. Ko ga je zapustila, se je odločil, da jo bo uničil, tako javno osebnost kot tudi mamo,« je dogajanje komentiral njen manager Tomica Petrović. »Število tožb se je še povečalo, ko se je poročila z Igorjem. To dokazuje, da Milanu nikoli ni bilo v interesu dobiti skrbništvo nad sinom,« je še dodal.