Postala mamica

Nadiya Bychkova rodila deklico

mv
9. 6. 2016, 21.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Nadiya Bychkova je v torek postala mamica. Plesalka, ki se je zaradi veselega pričakovanja za nekaj časa poslovila od plesnih odrov, je v Ljubljani rodila deklico. Srečni očka je nogometaš Matija Škarabot.

Mediaspeed

Ukrajinska plesalka Nadiya Bychkova, ki že vrsto let živi in dela v Sloveniji, je pred dvema dnevoma prvič postala mamica. Svetlolasa lepotica, ki je Sloveniji s soplesalcem Miho Vodičarjem priplesala številna plesna odličja, je v ljubljanski porodnišnici rodila deklico. Njeno ime je še skrivnost. Očka deklice je nogometaš nogometnega kluba ND Gorica Matija Škarabot, s katerim je Nadiya v razmerju od lanskega leta. Po slabih izkušnjah z deljenjem svoje zasebnosti v prejšnjih razmerjih je odločena, da bo tokrat zasebnost ohranila zase. Zato tudi ves čas nosečnosti ni dajala izjav. 

Marko Ocepek
Nadiya je ves čas nosečnosti pred mediji skrbno skrivala tudi svoj nosečniški trebušček.

Ljubezen našla po propadlem zakonu 

Bychkova je imela pred Škarabotom, v katerem je očitno našla ljubezen svojega življenja in očeta svojega prvega otroka, precej pestro ljubezensko življenje.

Nadiya je rodila zdravo deklico, njeno ime pa je še skrivnost.

Več let je bila v razmerju s soplesalcem Vodičarjem, med oddajo Zvezde plešejo pa se je zaljubila v fotografa in nekdanjega mistra Slovenije Petra Klinca. Ko se je ljubezen med njima končala, je bila romantično povezana z ruskim plesalcem Sergejem Konovalcevim, ki jo je tudi zasnubil, par pa se je poročil v romantičnem okolju Maldivov. Po dobrem letu zakona so se njune poti razšle in to je bilo nazadnje, da je plesalka z mediji govorila o svoji zasebnosti.

Facebook
Prijateljice so ji pred nekaj tedni priredile zabavo za dojenčico.