Zabava

Gregor je spal s prijateljičinim očetom

M.V.
9. 4. 2016, 20.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Gregor Kobale, ki je že takoj ob vstopu v hišo Big Brother priznal, da ima raje moške, je razkril pikantno podrobnost iz svojega seksualnega življenja. Razložil je namreč, da je bil on tisti, ki je spal z očetom svoje prijateljice.

Pro Plus
Gregor je spal z očetom svoje prijateljice, preden se je začel resno družiti z njo.

voyo
Na videz deluje miren in zadržan, a očitno skriva drzno plat.

Gregor v hiši morda res deluje dokaj mirno in pridno, a očitno v sebi skriva tudi bolj drzno plat.  Štiriindvajsetletni Ljubljančan, ki je zunaj hiše menda v razmerju z moškim, se je po več kot mesecu dni življenja v hiši le toliko sprostil, da je sostanovalcem zaupal, da je spal s prijateljičinim očetom. Pogovor o tem je načel Erik, ki ga je mučilo to, da Gregorjeve skrivnosti nikoli niso izvedeli, saj je prve tedne bival v skrivnem delu hiše. »Nekaj me zanima. Tista skrivnost, da je nekdo spal z očetom svoje prijateljice, si bil to ti?« ga je naravnost vprašal, Gregor pa mu je brez obotavljanja odgovoril: »Da, to sem bil jaz.« Erika je zanimalo, ali sta še prijatelja, in Gregor mu je razložil podrobnosti skrivnosti, ki je od vseh verjetno dvignila največ prahu.

Nista več prijatelja

»Gre za mojo nekdanjo prijateljico, tako da zdaj ne hodiva več skupaj na kavo, če te to zanima. Z njenim očetom sem bil, preden sva se midva začela družiti,« je razložil 24-letni modni svetovalec. »Je bil profesor?« je zanimalo Erika. Gregor mu je v smehu zagotovil, da ni bil profesor, in nato dodal, da več pa ne bo povedal. Le kdo je bil ta gospod, ki se je znašel v Gregorjevi postelji?