Zabava

Zaradi očeta alkoholika doma preživlja pekel

bp
9. 4. 2016, 18.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tekmovalka šova Bilo je nekoč, Emanuela Pučko, ki je v resničnostni šov vstopila nazadnje, je sotekmovalcem v solzah priznala, zakaj doma preživlja pravo dramo.

planet tv
Emanuela je v solzah razkrila, da jo oče že več let verbalno zlorablja, žali in ponižuje.

Planet TV
Čeprav Emanuela na zunaj deluje nasmejana, se globoko v njej skriva plaha deklica, ki jo preganjajo strahovi.

Vajenci si vsak teden ogledajo krajši filmček, v katerem so predstavljeni eden od vajencev in njegove korenine. Tokrat je bil na vrsti Adis, ki so ga kar hitro preplavile solze, saj je po dolgem času spet videl znane obraze. Po koncu filmčka pa so solze privrele na oči tudi tekmovalki Emanueli, vendar iz popolnoma drugega razloga.

ZLOMILA SE JE

Čeprav je Emanuelina najboljša lastnost ta, da zna ljudi okoli sebe nasmejati in jim s tem polepšati dan, pa se globoko v njej skriva plaha deklica, ki jo preganjajo strahovi preteklosti. Emanuela namreč ne želi, da bi ljudje izvedeli, v kakšnih odnosih je z očetom. Razkrila je namreč, da imata z očetom precej nerazčiščenih stvari.

»Na neki način sem z vstopom v šov zbežala tudi pred težavami iz vsakdanjega življenja. Mama me je pri vstopu v šov zelo podpirala, oče pa me je najprej podpiral, potem si je premislil, saj ga je bilo strah, da bodo na dan prišle vse slabe stvari, ki jih je storil v preteklosti,« je priznala Emanuela, ki ima na očeta strašne spomine, saj je ta velik alkoholik, in prav to je zaznamovalo njeno življenje, zaradi česar ima še danes nočne more.

planet tv
Na neki način je z vstopom v šov zbežala tudi pred težavami iz vsakdanjega življenja, kjer zaradi očeta doživlja grozo in teror.

DOMA PREŽIVLJA KALVARIJO

Emanuela je v solzah razkrila, da jo oče že več let verbalno zlorablja, žali in ponižuje. Žal ji je, da mu je dala še eno možnost, saj je s tem situacijo samo še poslabšala. »Z mojim očetom imava ogromne težave, ogromno dretja, žaljenja, poniževanja, psihični teror. Grozo doživljam iz dneva v dan … Tega psihično ne morem več prenesti,« je zaupala skrušena Emanuela, ki pravi, da se k očetu ne namerava več vrniti.