Zabava

Bosta danes hišo zapustili dve ženski?

mv
9. 4. 2016, 12.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Nocoj se bosta iz hiše Big Brother poslovila kar dva tekmovalca oziroma tekmovalki. Komu bo odklenkalo?

Facebook
Bo Jadranka res tista, ki se bo nocoj poslovila?

Voyo
Se ji bo pridružil "nekdanji mož" Tugomir?

Trenutno najslabše kaže nežnejšemu spolu nominiranih, torej Mireli, Maši in Alenki, tudi med člani skrivne družine, ki so v tem tednu prav vsi pripravljeni na »odstrel«, ima najmanj glasov Jadranka. Glede na to, da se bosta danes v glavni del hiše vselila prebivalca skrivnega dela, Simon in Alen, bi bilo to smiselno, če bi želeli obdržati enakovredno razmerje med obema spoloma. A vseeno mislimo, da temu ne bo tako.

Pa predvidevajmo ...

Upamo si trditi, da bo hišo zagotovo zapustil en moški član skrivne družine, in to ne bo Jasmin. Prav tako se nam zdi, da hiše ne bo zapustila Mirela, ker čeprav bi znala iti številnim na živce, skrbi za to, da se v šovu kar naprej nekaj dogaja. Od njenih živčnih izpadov do seksualnih prigod z Markom in poljubljanja sotekmovalk – 39-letnice je povsod dosti.

Prav tako težko verjamemo, da bodo gledalci izločili Mašo, saj je popolnoma neškodljiva in nevpadljiva ter se ne zapleta v nobene konflikte. Podobno je z Alenko, medtem ko je Jadranka tista, ki je glasna za tri, in mislimo, da se bo danes poslovila. Imamo prav in bosta hišo nocoj res zapustila nekdanja »zakonca« iz skrivne družine?