Zabava

Slabi živci zaradi Severine

K.A.
30. 6. 2015, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Vse kaže, da je Igorjev oče že zelo tenkih živcev, ko je govora o Severini.

Hrvaški mediji pevki Severini sledijo na vsakem koraku, vse od razkritja, da je v razmerju z beograjčanom Igorjem Kojićem, pa je enostavno ne izpustijo z oči. Enako pa seveda velja tudi za vse člane družine Kojić, ki so v zadnjih tednih deležni več medijske pozornosti, kot kdaj koli prej.

A vse kaže, da vsi člani družine Kojić niso ravno navdušeni nad medijskimi reflektorji. Menda naj bi bil najbolj občutljiv prav Igorjev oče, Dragan Kojić, ki se je vprašanj o Severini že pošteno naveličal. Ko so ga na nedavnem televizijskem snemanju novinarji spraševali o hrvaški pevki, je povsem izgubil živce. Dokler so bile prižgane kamere se je še uspel zadržati, a ko so ugasnile, je na dan prišla drugačna resnica. "Boli me k***c za Severino in to temo, vse kar sem imel, sem vam že povedal," naj bi srbskim medijem zabrusil starejši Kojić.

Instagram

Severina bo gost na Draganovem koncertu v Loznici, zanimivo pa bo videti kako se bo po tem incidentu pevka obnašala na odru. Srbski mediji pa ugibajo, da je po vsej verjetnosti kriva užaljenost, saj naj bi Dragana motilo, da je šele sedaj dobil toliko medijske pozornosti, kljub temu, da je že leta in leta uspešen glasbenik.