Zabava

DJ Dady je bil prva in zadnja izbira

Alesh Maatko
28. 6. 2015, 16.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Priljubljena pevka Tanja Žagar že več let uspešno kuje železo, ki je vsako leto bolj vroče. In tako je bilo, poleg zvrhanega koša smeha, na snemanju živahne pesmi Dadi Ladi.

Založba Gong Records

Ob pesmi Dadi Ladi je skoraj samoumevno, da je postal soigralec v tej zgodbi priljubljeni DJ Dady, ki ga lahko slišimo na frekvencah radia Aktual. A ker je biti dober govorec za mikrofonom eno, igralec v spotu drugo, smo Tanjo vprašali, kako se je znani didžej obnesel na snemanju.

DADY JE GENTLEMAN

»Le kdo bi se v spotu za pesem Dadi Ladi lahko bolje obnesel kot DJ Dady? On je bil prva in zadnja izbira! In kar je najpomembneje, prava! Je sproščen, zabaven in vedno za akcijo. Pa še gentleman. Takšne pa imam najrajši,« nam je takoj povedala zgovorna Tanja, ki je hkrati razložila, zakaj se poleg glasbe splača delati tudi videoprodukcijo. »Televizijskih oddaj, kjer bi se vrteli tudi spoti zabavne glasbe, je sicer res bolj malo, a to še ni razlog, da tega ne bi več počela. To spada k mojemu delu in to ljudje od mene tudi pričakujejo. Si jih pa zato toliko bolj ogledujejo na youtubu, in vseh ogledov ter odzivov sem zelo vesela.«

Založba Gong Records

KAR SE GOVORI, SE BO KMALU SLIŠALO

In ko smo pri novem videospotu, ne moremo mimo govoric, da naj bi Žagarjeva že pripravljala novi album. Pa je to res? »Zaenkrat se samo govori, kmalu pa se bo tudi poslušalo. In da se bo lahko poslušalo, bom poleti večino časa preživela v studiu, saj želim svojo peto ploščo izdati že konec leta. Prvo pesem s tega novega albuma pa vam bom predstavila že v teh dneh,« nam je govorice potrdila Tanja, ki jo to poletje z njeno skupino Avantura čakajo raznorazni nastopi, žuri, plesi in veselice. »Predvsem pa nas čaka ogromno vaj, saj se že vneto pripravljamo na prav poseben koncert ob letošnji deseti obletnici moje samostojne poti, ki se bo meseca novembra zgodil v Ljubljani,« je dodala pevka, ki bo 1. julija praznovala svoj rojstni dan. »Tega se zelo veselim. Takrat so ob meni vsi moji in srečna sem, ko jih vidim uživati, se smejati, ko se med nami pretaka toliko veselja, dobre energije in ljubezni! To so zame najlepši trenutki,« je v smehu zaključila Tanja.