Zabava

Žalosten konec Brangeline

mv
28. 6. 2015, 11.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Zgodilo se je, kar se je že nekaj časa šepetalo v Hollywoodu. Angelina Jolie in Brad Pitt ste se namreč menda po 10 letih ljubezni odločila, da gresta vsak svojo pot.

Foto: Instagram

Brad ima dovolj

Pobudnik za ločitev naj bi bil Brad, ki je zadnja leta skrajno nesrečen in želi to končati. Njune težave naj bi se začele med snemanjem njunega drugega skupnega filma By the sea, stanje pa naj bi postalo nevzdržno lani kmalu po lanski romantični poroki. Igralec naj bi znancu priznal, da ga Angelina nadzira od prvega dne njunega razmerja in da tako ne more več živeti. Obžaloval naj bi, da ji je prepustil toliko moči in da se ni prej postavil zase, ko bi ljubezen še morda lahko rešila. Vmes so stvari postale tako nevzdržne, da se je za nekaj časa odselil, a so ga otroci preveč pogrešali, zato se je vrnil.

Šok za otroke

Kljub ločitvi se bo par skupaj pojavljal na vseh predvidenih javnih dogodkih, uradno naj bi svojo razvezo javnosti naznanil konec tega leta. Razhod bo verjetno velik udarec za njune otroke, posvojene Knoxa, Maddoxa in Zaharo ter biološke Shiloh, Vivienne in Knoxa. Prav zaradi njih naj bi si zvezdnika lani obljubila večno zvestobo, toda prepričani smo, da danes to odločitev obžalujeta, saj bo poročna zaobljuba precej bolj zapletla delitev premoženja v prihajajoči ločitvi, ki bo zagotovo kar nekaj časa polnila strani.
Oba molčita Angelina in Brad se na govorice še nista odzvala, kar nas ne preseneča, saj navadno zasebnih zadev ne delita z javnostjo, dokler jih na primeren način ne predstavita svojim otrokom.