Zabava

Ivona se je vrnila k možu

Mojca Vakselj
28. 6. 2015, 11.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če se je v trenutku, ko je v javnost prišla novica, da je poročena, Ivona otepala vsakršne povezave z možem Harisom, je pred dnevi na facebooku sama objavila fotografiji, ki govorita o tem, da se par dobro razume.

Facebook

Ivoni se je zmaga v Baru za las izmuznila, a vseeno nekdanja barovka ve, kako obdržati zanimanje javnosti. Pred dnevi je na facebooku objavila dve fotografiji s svojim možem Harisom, ki ga je najprej zanikala, zdaj pa je očitno nanj ponosna.

Fotografiji ju prikazujeta kot usklajen parček in o drami in težavah njunega domnevno burnega zakona ni sledu. Mar to pomeni, da sta se ponovno zbližala? »Za zdaj sva skupaj, bomo videli, kako bo šlo naprej. Po Baru sva se zbližala. Ugotovila sva, da sva se pogrešala, tako da sva se dogovorila, da bova poskusila še enkrat,« nam je zaupala Ivona in dodala, da bosta s Harisom sproti videla, kako naprej.

Facebook

Zgodilo se je torej nekaj, česar nihče ni pričakoval, saj se je 20-letnica med snemanjem oddaje precej ogrela za Joela, a kot kaže, stara ljubezen še ni zarjavela. Ali bosta ponovno združena zakonca zdržala pritiskjavnosti in predvsem natrpanega urnika 20-letnice, ki se je očitno odločila, da bo prepoznavnost po oddaji maksimalno izkoristila.

Najprej jo čaka operacija prsi, dogovarja pa se tudi za nove projekte v Beogradu, kjer bo sodelovala s srbsko starleto Sorajo.