Zabava

Bora Đorđević se bo preselil v Ljubljano!

SJ / Lady
7. 11. 2014, 13.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Srbski roker Bora Đorđević, ki bo s svojo skupino Riblja Čorba nastopil v ljubljanski Cvetličarni, je te dni polno zaposlen. Najpomembnejša je zagotovo odločitev, da se bo zaradi zaročenke preselil v Ljubljano.

Facebook

Bora Đorđević spet v akciji

V naši prestolnici preživlja veliko časa, zdaj pa namerava imeti pri nas kar stalno prebivališče, saj je očitno navdušen tudi nad tem, da ima veliko možnosti za sprehode in zdravo življenje. Bora, ki v Ljubljani redno hodi na Rožnik, je očitno pod vplivom mlade Ljubljančanke korenito spremenil življenjske navade. Sicer je že pred leti premagal odvisnost od alkohola, saj je moral zaradi resnih zdravstvenih težav začeti naročati sadne sokove in podobne pijače, zdaj pa precej bolj skrbi tudi za fizično kondicijo.

Postojnska jugo rock skupina Outsider bo v soboto, 8. novembra 2014 nastopila v ljubljanskem klubu Cvetličarna kot predskupina legendarni Riblji čorbi.

To opazijo tudi zadovoljni poslušalci, ki pravijo, da je na odru boljši kot kdaj prej. Bora pa je pred dnevi sporočil tudi to, da ne bo več član srbske demokratske stranke DSS. »Ne želim sodelovati s tistimi, ki ne izvajajo državotvorne politike,« je povedal glasbenik, ki se je v preteklosti kar precej vpletal v politiko in bil večkrat razočaran, ko se je izkazalo, da človek, ki ga je podprl, ni držal vseh obljub.

Spodaj pa si oglejte najbolj legendarne spote skupine Riblja Čorba