Zabava

Polona Jambrek ga je speljala kolegici

B.P./M.J.
1. 10. 2014, 12.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Priljubljena televizijska voditeljica Polona Jambrek je po nekaj letih samskega življenja pred meseci našla srečo v ljubezni, zaradi česar je kar žarela, njeni prijatelji pa so priznali, da je že dolgo niso videli tako nasmejane in srečne.

B.P.

Polona si je partnerja našla v službi, in sicer novinarja Miho Plementaša, ki je bil takrat uradno še vedno poročen z direktorico kadrovske službe na Pop TV Natašo Plementaš, s katero ima tudi dva otroka. Zaljubljenca sta svojo zvezo sprva skrivala, nato pa sta svojo ljubezen tudi javno pokazala, saj je bil Miha že sredi ločitve.

A kot kaže, očarljivi dvojčici, ki je sredi septembra praznovala svoj 35. rojstni dan, zvezde glede ljubezni res niso najbolj naklonjene. Čedalje glasnejše so namreč govorice, da sta se Polona in Miha pred kratkim razšla, njun razhod pa je bil zelo buren in čustven. Iz naših televizijskih virov smo še izvedeli, da so Polono in Miho pred dnevi spet opazili skupaj v središču Ljubljane, zato se zdaj vsi sprašujejo, ali sta skupni zvezi navsezadnje vendarle dala še eno priložnost.

V spodnjem video posnetku si lahko pogledate, kaj je pred časom Polona povedala o ljubezni ...