Zabava

Bo Tina Maze raje postala poslovna dama?

Lady/ M.J.
25. 12. 2013, 09.01
Posodobljeno: 14. 3. 2024, 05.30
Deli članek:

Kaj vse bi dali, da bi izvedeli, kaj nam prinaša prihodnost! Nekaj nam pri tem lahko pomagajo astrologi. Dobršen del našega življenja je namreč odvisen od postavitve položajev planetov ob našem rojstvu, astrolog pa lahko pogleda v zvezde in pove, kaj nas čaka. Za naše zvezde je to storila priznana astrologinja Roža Karan.

Tina Maze: Od športnice do poslovne dame

Smučarka je vstopila v zrela športna leta in zelo resno razmišlja o svoji prihodnosti. Letošnjo sezono je začela malce manj sijoče, njen čas pa prihaja v letu 2014 in vrhunec bo dosegla prav februarja, ko bodo zasijali olimpijski ognji. Ker ni samo športnica, ampak tudi poslovna mladenka, bo naredila potezo, ki bo zaznamovala njeno prihodnost. Tina dobro ve, kakšno je življenje športnikov, ko končajo kariero.

Zato zagotovo ne bo šla v pozabo na smetišče zgodovine. Že zdaj ima zastavljeno pot in dobro bo unovčila vse kristalne globuse in medalje. Soči je zanjo mejnik: kar koli bo naredila na teh olimpijskih igrah, bo zanjo resnično odločilno. Pravi mojstri znajo oditi takrat, ko so na najvišjih stopničkah, ker že prihajajo novi talenti, nove zvezde.

Vito Tofaj

Treba je ujeti pravi trenutek, najbolje na vrhuncu, ko imaš prave zveze in so tam, kjer se delita slava in denar, še ljudje, ki te poznajo in cenijo. Zato bo Tina naredila najboljšo možno potezo. Ravno prav časa ima, da leto po Sočiju pravilno prekrmari do tja, kjer bo zanjo najbolje. To bo tudi čas za njeno materinsko vlogo, da si uredi mirno življenje in začrta poslovno pot, o kateri javnost še nič ne ve. O Tini bomo nedvomno še veliko slišali.