Zabava

Tega v X Factorju še niste videli!

S.R.
10. 9. 2012, 11.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V britanskem X Factorju se vrstijo nastopi takšnih in drugačnih talentov. Nedavno se je s provokativnim posnemanjem pevke Britney Spears proslavila Lorna Bliss.

Ob prihodu na oder je žiriji takoj povedala, da želi - oblečena le v mrežast bodi - spremeniti svet33-letna striptizeta je s svojim odnosom kar malce prestrašila sodnika Garyja Barlowa, medtem ko jeTuliso Contostavlos že takoj razjezila s svojim odnosom. Lorna se je namreč hvalila s tem, da se je že pojavila na televizijah po vsem svetu, med drugim je srečo poskusila tudi že v podobni oddaji, kjer so iskali talente. Striptizeta pač želi biti slavna. Pravi, da se želi neprestano pojavljati na televiziji. Nicole Scherzinger, ki prav tako presoja kandidate pa za njeno opravo kar ni našla besed.

Kot se za posnemovalko Britney Spears spodobi, je Lorna zapela njeno pesem ''Dancing Till The World Ends''. Pri tem se je pozabavala tudi z žirijo in se Louisu usedla v naročje. Slednji je po nastopu povedal, da se mu to v devetih letih sojenje v X Factorju še ni zgodilo. A kljub zelo provokativnemu nastopu so ji na koncu vsi žiranti podali odločen ''ne'', saj so menili, da bi storila vse, da bi postala slavna, prava pevska kariera pa ji ne diši. Za tovrstno tekmovanje mora človek po njihovem mnenju pokazati še precej več, kot samo željo po slavi. Kako se je na X Factorju odrezala 33-letna Lorna si oglejte v spodnjem posnetku.