Zvezde

Jasna Kuljaj o materinstvu in hčerki Anastaziji

Andreja Comino / Lady
4. 3. 2015, 07.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Voditeljica Jasna Kuljaj je dober teden dni po porodu že izkusila nekaj čarov materinstva. Zanjo in njeno ljubko hčerko so najprej zgledno poskrbeli v postojnski porodnišnici, zdaj pa se s partnerjem, presrečnim očkom Sašem Lalovićem, znajdeta po svoje. Kot pravi, jima gre kar dobro, kar pa še ne, se bosta naučila sproti.

Šimen Zupančič

Voditeljica noče razkriti, ali je bil Saša pri porodu, je pa njo in hčerko odpeljal domov. Presrečni očka je bil tudi tisti, ki je hčerki izbral ime Anastazija.

»Rada imam daljša imena. Tako sta bili v igri še Julijana – po moji stari mami – in Johana. Na koncu pa se je Saša odločil za Anastazijo. In ne, navdiha ni našel v knjigi ali filmu 50 odtenkov sive. V knjigi sploh ne, saj je ni prebral. Saj veste, kako so nogometaši in knjige. Pa tudi za obisk kina v teh dneh ni imel časa,« se hudomušno muza Jasna, ki je bila takoj po porodu dobre volje in polna energije.

Že med njeno nosečnostjo se je veliko ugibalo, kje bo družinica preživela prve dneve in tedne. Kje si bodo ustvarili gnezdece in kaj čaka družino, preberite v današnji izdaji časopisa Svet24!

arhiv Lady